BLOG

Najbolji poslovni pokloni za najuspješniju promociju!

Najbolji poslovni pokloni promopoint

Najbolji poslovni pokloni u bojama su snažan marketinški alat pomoću kojih možete povećati prepoznatljivost svog brenda i stvoriti pozitivne asocijacije u podsvijesti vaših kupaca.

Majica u upečatljivoj boji

Velika vidljivost, isplativost i dugotrajnost – 3 glavna razloga zašto su majice u šarenim bojama savršen promotivni poklon. Izrađene od 50% recikliranog i 50% organskog pamuka, Bryce majice imaju idealnu podlogu za promoviranje brenda i da ostanete zapamćeni.

Najbolji poslovni pokloni koji se ističu

Ako želite da svi vide vaš logo, kape su među top 5 najpopularnijih izbora. Ove su posebne po tome jer su izrađene s AWARE™ tehnologijom – što znači da je jedna ova kapa u proizvodnji uštedjela 387 l vode! Ovako brinete o okolišu i promovirate svoj brend.

Termo boce u popularnim bojama

Posao, trening, izlet, šetnja – ovo su samo neka mjesta na koja će vaši zaposlenici, klijenti ili partneri ponijeti promotivnu termo bocu. Ova vakuumska boca dizajnirana je da održava napitke hladnima do 20 sati ili toplima do 10 sati i bit će idealan poklon!

Torba od recikliranog platna s džepom

Korisna torba i fantastična promocija brenda u jednom proizvodu! Ova torba pruža dovoljno prostora da u nju spremite sve što vam je potrebno u danu, a napravljena je od 70% recikliranog pamuka i 30% recikliranog poliestera. Pogledajte i EKO torbe!

Personalizirane šilterice

Ako želite maksimalno promovirati svoj brend da ostane u podsvijesti korisnika, brendirane šilterice su odličan odabir. Svaki put kada netko prošeće s vašim proizvodom, postaje vaša hodajuća reklama i to bez ikakvog napora. Ovo su najbolji poslovni pokloni za veliku vidljivost vašeg logotipa!

ŠILTERICE S LOGOTIPOM

Izaberite welcome poslovne pakete za nove zaposlenike