BLOG

Promotivne eko torbe i vrećice za veliku vidljivost vašeg logotipa

Promopoint Promotivne eko torbe i vrećice

Promotivne eko torbe i vrećice koristimo svakodnevno i uvijek su rado primljen poklon. Često se poklanjaju tijekom promocija jer da nude veliku površinu za tisak. Pružit će vam hodajuću reklamu cijele godine!

Reciklirani pamuk za svaki dan

Koliko često oko sebe primjećujete platnene torbe? Odmah će vam zapeti za oko što je na njima otisnuto. Odlučite se za torbu od recikliranog platna s praktičnim dugim ručkama za jednostavnije nošenje preko ramena. Promotivne eko torbe i vrećice s vašim logotipom spriječit će upotrebu tisuća plastičnih vrećica!

Moderne promotivne eko torbe i vrećice

Torba od jute s prednjim dijelom od platna i pamučnim dugim ručkama praktična je za svaki dan. Izgleda moderno i može se nositi čak i na plažu. Pomoći će vam da ostanete u mislima svojih partnera i suradnika cijele godine.

Praktičan ruksak

Ruksak sa špagicama od certificiranog organskog pamuka nudi veliku površinu na koju možete otisnuti logotip ili promotivnu poruku. Budite kreativni i ovaj ruksak ukrasite dizajnom koji će uvijek i svugdje privlačiti poglede.

Mali korak za vas, veliki za planet

Platnene torbe štite okoliš od onečišćenja plastikom. Dat ćete svoj doprinos očuvanju okoliša i potaknuti druge da razmišljaju ekološki. Torba za kupovinu od organskog pamuka s dugim ručkama omogućit će veliku vidljivost vašeg brenda i olakšati svakodnevicu svakome tko ju dobije na poklon!

Izaberite promotivne boce za vodu s vašim logotipom!