BLOG

Promotivne boce za vodu s vašim logotipom

Promotivne boce za vodu Promopoint

Promotivne boce za vodu su nazobilazan promotivni artikl i odlična alternativa jednokratnim plastičnim bocama. Brendirajte savršen poklon koji se koristi cijele godine i odličan je podsjetnik kako brinete o dobrobiti svojih klijenata  partnera!

Staklena boca za praćenje hidratacije

Poklonite nešto praktično i korisno! Pametno dizajnirana Ukiyo boca na čepu ima prikaz kapljice vode putem koje možete pratiti koliko ste boca vode popili tijekom dana. Osim što štiti okoliš, potiče na zdrave navike unosa dovoljno vode u organizam.

Promotivne boce za vodu otporne na curenje

Moderna boca koja je i lijepa i jednostavna za upotrebu. Dizajn podijeljenog tijela olakšava čišćenje i izvrstan je ako želite dodati kockice leda u svoju bocu. U tijelu je pričvršćen remen za lakše nošenje. Bez BPA i štetnih sastojaka koji mogu utjecati na vaše zdravlje.

Staklena boca za vodu

Promotivna staklena boca s čepom od nehrđajućeg čelika odlično će se uklopiti u svaku aktivnost. Osim što će biti odličan suputnik tijekom cijele godine, upotrebom ove boce spriječit ćete pretjeranu upotrebu štetne plastike.

Staklena boca s čepom

Jednostavna i praktična boca od borosilikatnog stakla s čepom od pluta postat će posebna čim na nju dodao vaš logotip. Njome poručite koliko vam je važno poklanjati ekološke proizvode koji pomažu očuvati okoliš. Potaknite i druge da razmišljaju ekološki poklanjajući promotivne boce za vodu za višekratnu upotrebu.

Izaberite poslovne poklone za boravak u prirodi!