Uploadajte svoj logotip i pretražujte proizvode s jedinstvenim prikazom vašeg logotipa

Zašto MYLOGO?

Često se događa da klijenti ne mogu zamisliti kako će izgledati njihov logotip ili vizual na nekom promotivnom proizvodu. Sami poslovni pokloni imaju točno određenu površinu i poziciju za tisak, a aplikacija MYLOGO prikazat će logotip točno na poziciji predviđenoj za tisak i u najvećoj dopuštenoj dimenziji.

Lakše i brže do cilja

Prikazom logotipa olakšavamo vam odabir idealnog poslovnog poklona ili promotivnog proizvoda. Odmah možete vidjeti odgovara li vam pozicija i veličina vaše promotivne poruke te brže doći do najboljeg rješenja za vaše specifične potrebe.

Prikazivanje logotipa

Logotip koji ste uploadali prikazivat će se prilikom pretraživanja Promopoint stranice na svim proizvodima koji podržavaju MYLOGO aplikaciju i u tabu MYLOGO PRIKAZ na stranici proizvoda. Logotip ili vizual će se prikazivati sve dok ne očistite kolačiće u povijesti pretraživanja svog internet preglednika. Logotip se prikazuje samo na jednoj fotografiji proizvoda i prikazuje se na najoptimalnijoj poziciji, dok ostale pozicije provjerite s prodajnim predstavnikom.

Jedinstveno rješenje na tržištu

Promopoint uvijek prati svjetske trendove na području poslovnih poklona. MYLOGO aplikacija predstavlja inovaciju i u svjetskim i europskim razmjerima, stavljajući nas na prvo mjesto uu uvođenju novih načina poslovanja u Hrvatskoj, ali i Europi.

Kako funkcionira MYLOGO aplikacija?

Sve što niste znali o odabiru poslovnih poklona

PROIZVODI PO NARUDŽBI

Želite li potpuno personalizirani promotivni proizvod potrebno je voditi računa da su to proizvodi za koje je potrebno dulje vrijeme za izradu i da postoje minimalne količine za narudžbu. Velika prednost je što dobivate samo vaš, jedinstveni proizvod.

SPECIJALNI TISAK NA TEKSTIL

Jeste li znali da postoje posebne metode tiska na tekstil? Želite li se dodatno istaknuti, isprobajte tisak na majice koji svijetli u mraku ili tisak bojama koje mijenjaju nijansu kada su izložene UV ili sunčevoj svjetlosti.

LOGOTIP

Logotip predstavlja vizualni identitet tvrtke ili organizacije. Kako biste ga mogli koristiti za dotisak na promotivne proizvode, logotip mora biti u vektorskom formatu (u krivuljama, grafički formati .ai, .eps i .pdf).

BROJ BOJA U LOGOTIPU

Ovisno o tome od koliko boja se sastoji vaš logo, preporučiti ćemo Vam najoptimalniju metodu dorade na promotivne artikle. Višebojni tisak nije moguć na sve proizvode. Broj boja uvelike i utječe na konačnu cijenu tiska.