Dobrodošli u svijet Videri digitalnih LED ekrana za oglašavanje!

Jednostavno i učinkovito rješenje za vaše marketinške kampanje.

Videri LED ekrani i on line platforma čine najintuitivniji sustav za jednostavnu i brzu promjenu oglasa diljem svijeta.
Neka vaša poruka bude vidljiva uz jednostavno upravljanje i fantastične opcije kontrole svih lokacija odjednom.

Predstavljamo Videri digitalne LED ekrane za oglašavanje.

Najtanji, najlakši i najintuitivniji LED ekrani na svijetu.
dimenzije videri ekrana

Videri Led ekrani za jednostavno upravljanje promo porukama

Jednostavno upravljanje najmodernijim ekranima koji ističu vaše poslovanje i privlače publiku. Videri led ekrani zbog svojih raznolikih dimenzija savršeno se uklapaju u svaki prostor kako bi vaša poruka bila istaknuta i primijećena. Svaki ekran napaja jedan gotovo nevidljivi mikro kabel, bežično povezan s Videri cloudom.

Postavite digitalne led ekrane tamo gdje nikada niste mislili da je moguće prikazati vašu poruku uz neograničene mogućnosti.

 • Ultra tanak led ekran, s tankim okvirima (13 mm)
 • Integrirani media player
 • Wi-Fi i/ili LTE povezivost
 • Jedinstvene mogućnosti postavljanja
 • Jednostavno upravljanje kampanjama (CMS)
 • Mala potrošnja energije

Videri LED ekrani imaju iznimnu energetsku učinkovitost, što ih čini održivim izborom za promociju. U usporedbi s drugim vrstama ekrana, LED tehnologija zahtijeva manje energije za rad, što rezultira manjim utjecajem na okoliš i nižim troškovima energije.

Elegantan i zadivljujuć

Besprijekoran ulazak u svijet koji osvaja vašu publiku i zaslužuje njenu pozornost.

Povezano s Cloudom

Naš prilagodljivi Cloud sustav omogućuje vam jednostavno upravljanje i kontrolu kampanja bez obzira na broj ekrana koji imate.

Android i IOS podrška

Jednostavna kontrola sadržaja putem Android i IOS aplikacije. Postavljajte kampanje i upravljajte njima u realnom vremenu.

Jednostavnost instalacije

Dosad najlakši LED zaslon za instalaciju i postavljanje na terenu! Montaža već za nekoliko minuta.

Rasporedite.

Instalirajte i upravljajte kampanjama bez napora.

Izbjegnite potrebu za mijenjanjem plakata koristeći Videri platformu za jednostavno postavljanje i nadzor svojih oglasnih kampanja. Implementirajte i distribuirajte svoj sadržaj u tren oka u samo par klikova.

 • Postavljanje sadržaja bez obzira na to gdje se nalazite
 • Provjera oglasa u stvarnom vremenu
 • Postavljanje rasporeda objava za svaku lokaciju posebno
 • Programiranje upravljanja pozadinskom rasvjetom ekrana za smanjenu potrošnju energije

Bilo da se koriste za reklamiranje proizvoda, promoviranje događaja ili prezentiranje informacija, Videri LED ekrani za oglašavanje nude brojne prednosti u usporedbi s tradicionalnim medijima. Njihova visoka svjetlina omogućava jasan prikaz čak i na suncu, što osigurava da poruka bude vidljiva u svim uvjetima. Videri LED ekrani su iznimno fleksibilni i mogu se prilagoditi različitim veličinama i oblicima, što omogućava kreativnu integraciju u razne prostore.

Upravljajte.

Objavite veliki broj raznih sadržaja

Transformirajte svoje reklamne kampanje u dinamične video oglase koji odmah povećavaju vidljivost vašeg branda. Lako mijenjajte i prilagođavajte sadržaj kako i kada želite i ostvarite direktan kontakt sa svojim kupcima na jednostavan i privlačan način.

Možete prikazati animacije i videozapise. Platforma Videri prilagođava izgled i razmak između ekrana kako bi vaše animacije i videozapisi pružili najbolji mogući doživljaj. Ovaj interaktivan i upečatljiv način prezentacije osigurava nezaboravan doživljaj za vaše kupce!

Sposobnost da prenesu priču ili poruku na dinamičan način čini Videri LED ekrane snažnim marketinškim alatom. Centralizirajte sav digitalni sadržaj i objavite bez posebnog prilagođavanja.

 • Pregledajte pozicioniranje sadržaja na jednom zaslonu ili na više ekrana prije objave
 • Objavite na jednoj lokaciji ili na svim svojim lokacijama
 • Na vrijeme i prema rasporedu objavite poruku i uklonite ju za tren
 • Postavite dinamičko zakazivanje koje automatski prilagođava sadržaj

Pratite.

Izvršavanje kampanja pratite u stvarnom vremenu.

Pratite svoj digitalni sadržaj s bilo kojeg mjesta. Uvjerite se da imate pravi sadržaj na pravom mjestu, u pravo vrijeme.

Napredno upravljanje.

 • Provjerite radi li sadržaj prema planu i pogledajte sadržaj koji se trenutno reproducira u stvarnom vremenu
 • Kombinirajte sadržaj s widgetima i drugim informacijama u stvarnom vremenu
 • Pružite klijentima popis reprodukcija s vizualnim prikazima

Praćenje i izvješćivanje.

 • Pratite stanje led ekrana s upozorenjima o problemima s napajanjem ili rasporedom
 • Rješavanje problema, pregled mrežnog signala, neprekidni rad energije, iskoristivost CPU-a i više
 • Generirajte izvješća o svakom led ekranu

Planirajte.

Kroz Videri cloud sustav možete jednostavno kontrolirati kampanje, bez obzira na broj ekrana kojima upravljate. Naša intuitivna Videri aplikacija omogućuje vam da jednostavno upravljate marketinškim kampanjama na svim lokacijama, bilo kada i bilo gdje. Neka se vaša poruka istakne i dosegne što veći broj ljudi!

 • Oglas možete prikazati na jednom ekranu ili na video zidu s preciznim postavljanjem i zumiranje bez gubitka kvalitete.
 • Stvorite jedinstveni video zid svog brenda, prikažite sadržaj s preciznim postavljanjem i  zumiranjem – nije potreban prilagođeni sadržaj
 • Platforma Videri prilagođava izgled i automatski prilagođava razmak

S obzirom na svoju svestranost i impresivne vizualne mogućnosti, Videri LED ekrani su neizostavni alat za oglašavanje u raznim industrijama. Bilo da se koriste na sportskim događajima, koncertima, u trgovačkim centrima ili na otvorenim prostorima, Videri LED ekrani privlače pažnju prolaznika i ostavljaju snažan dojam.

Zaboravite na postavljanje svakog plakata posebno i pretvorite svoje poslovanje u digitalno na svakoj lokaciji, u samo nekoliko sekundi!

Za velika poduzeća.

Jednostavna kontrola svih lokacija.

Našu platformu koriste najveći svjetski brendovi upravo zbog jednostavnog postavljanja, upravljanja i nadzora digitalnih zaslona. Videri LED ekrani za oglašavanje su nezamjenjivi alat za promociju u digitalnom dobu.

Za mala poduzeća.

Zaustavite printanje i promovirajte se digitalno.

Digitalizirajte svoje poslovanje i izbjegnite mijenjanje plakata! Led ekrani jednostavni su za upravljanje i iz kutije na zid dolaze za 15 minuta. Uđite u digitalni svijet i vrlo brzo ćete vidjeti rezultate!

Budite viđeni.

Neka vaša poruka bude primijećena.

Budite viđeni. I zapaženi.

Uključite publiku i zaustavite promet zapanjujućim sadržajem koji će istaknuti vašu poruku.

Budite viđeni. Jasno.

Upravljajte visoko-učinkovitim led ekranom koji transformira POS natpise, dostavlja uvjerljivu poruku i ostvaruje rezultate u danima, a ne godinama.

Budite viđeni. Jednostavno.

Nema potrebe za složenim i skupim rješenjima. Upravljajte svojim reklamnim kampanjama putem računala, tableta ili mobitela na svim svojim lokacijama. U samo par klikova, povežite se sa svojim kupcima i prenesite poruku na interaktivan način.

Budite viđeni. Posvuda.

Videri led ekrani ne poznaju granice – možete ih postaviti na jednoj lokaciji ili na čak 100.000 lokacija. Fleksibilni prikaz vam omogućuje prilagodbu na različite formate i lokacije.

Uvjerite se sami!

Zatražite demonstraciju Videri Smart Digital led ekrana.