BLOG

Ruksaci sa špagicama novi su hit ljeta!

Ruksaci sa spagicama promopoint

Ruksaci sa špagicama savršeni su za događaje na otvorenom, ljetne aktivnosti i godišnje odmore. Promovirate svoj brend dok u isto vrijeme nagrađujete svoje zaposlenike ili klijente. Poklonite svojim suradnicima praktičan ljetni poklon koji će povećati vidljivost brenda na svakom koraku.

Eko ruksak Illa

Pamučni ruksak s detaljima od pluta s prednje strane i špagicama bit će nezaobilazan poslovni poklon ovog ljeta. Osim što je praktičan i nature friendly, ima veliku površinu za vaš logo kako bi brend došao do izražaja i privlačio pažnju.

Ruksaci sa špagicama u bojama

Praktični ruksak Yuki s vezicama izrađen je od organskog pamuka i dolazi u čak 7 različitih boja. Izaberite boju ruksaka, pošaljite nam logo, a mi ćemo se pobrinuti da vaš poslovni poklon privlači pažnju i stvara pozitivnu sliku o brendu u svijesti potrošača.

Ruksak Daffy

Ako planirate nagradnu igru, natječaj ili promociju svog brenda, Daffy ruksak najbolji je i najpovoljniji izbor za spremanje promo poklona! Odaberite proizvode iz naše ponude, stavite ih u Daffy ruksak i poklonite korisnicima dar koji će ostati dugo u sjećanju.

Ruksak Impact AWARE

Ruksaci sa špagicama Impact izrađeni su korištenjem AWARE tehnologije kojom je zajamčena štednja vode i korištenje originalnih recikliranih tkanina. Zbog toga u isto vrijeme možete promovirati svoj brend i pokazati da vam je stalo do zaštite okoliša!

Out of the box japanke

Praktične, učinkovite i povoljne su 3 riječi koje najbolje opisuju japanke kao promotivni materijal. Bez obzira kojoj generaciji vaši zaposlenici ili klijenti pripadaju, japanke će biti poželjan poklon koji će biti redovno u upotrebi tijekom ljeta. Pogledajte sve naše out of the box japanke koje još samo trebamo personalizirati i dodati vaš logo!

promotivne japanke

Izaberite ljetne poslovne poklone uz koje ćete biti primijećeni!

Povezane objave