O nama

Put od ideje, izbora proizvoda, koncepta i dizajna, sve do cjelovitog rješenja je ono što nas razlikuje od drugih, a sve kako bi naši klijenti dobili nešto više od samog proizvoda – cjelovitu priču koja govori o uspješnom brendu i vrijednostima za koje se zalaže. Baš kao i PROMOPOINT.

PROMOPOINT.HR

Prvi izbor poslovnih poklona i promotivnih proizvoda za svaku priliku

Kada je riječ o promotivnim proizvodima, s ili bez tiska, neovisno o namjeni i razlogu kupnje, PROMOPOINT.HR je vaš prvi i pravi izbor. Na jednom mjestu možete odabrati između 100.000 različitih promotivnih proizvoda za raznovrsne događaje, konferencije, sajmove, EU projekte i programe vjernosti ili zatražiti personalizirani poslovni poklon.

Od samih početaka na području B2B promotivnih proizvoda i poslovnih poklona, svojim klijentima nudimo više od poslovnih poklona – pružamo inovativna, jedinstvena i sveobuhvatna rješenja konstantno uvodeći novitete i proširujući izbor.

Iza PROMOPOINT.HR se, osim iskusnih prodajnih predstavnika, skrivaju i brojni kreativni stručnjaci koji zajedničkim snagama stvaraju jedinstvena promotivna rješenja. Drugim riječima, put od inicijalne ideje, izbora proizvoda, koncepta i dizajna, sve do cjelovitog rješenja je ono što nas razlikuje od drugih, a sve kako bi naši klijenti dobili nešto više od samog proizvoda –  cjelovitu priču koja govori o uspješnom brandu i vrijednostima za koje se zalaže. Baš kao i PROMOPOINT.HR

Želite li impresionirati primatelja, a ujedno i vjerodostojno predstaviti i promovirati Vaš brand, sve što trebate je poslati nam upit s inicijalnom idejom ili namjenom, a mi ćemo rado stvoriti jedinstven poslovni poklon koji će se pamtiti i o kojemu će se pričati.

Nije važno tražite li nešto jednostavno, malo, veliko, zabavno, neobično ili inovativno, zajedno ćemo pronaći savršen poslovni poklon koji će reflektirati Vaše poslovanje i vrijednosti. Stoga ne lutajte u moru gotovo beskonačnog izbora na tržištu promotivnih proizvoda već nam se obratite s povjerenjem.

Vaš Promopoint

Pratite nas i na društvenim mrežama.

12000
UPITA
3000
ZADOVOLJNIH KUPACA
7
AGENATA
5000
DOSTAVA
7000
SIMULACIJA
100000
OTISNUTIH PROIZVODA

Više od 100.000 promotivnih proizvoda na jednom mjestu

Budite drugačiji od drugih i odaberite prigodan poslovni poklon iz naše ponude od preko 100.000 različitih poslovnih poklona za svaku priliku – od pristupačnih, luksuznih, dizajnerskih i inovativnih do u potpunosti personaliziranih poslovnih poklona. Svi poslovni pokloni i promotivni proizvodi predviđeni su za tisak logotipa ili željene poruke uz jednostavnu i brzu narudžbu. Obratite nam se s povjerenjem.

Pratite nas na YouTube kanalu

Posjetite naš YouTube kanal s preko milijun pogleda!

Izaberite savršene božićne poslovne poklone!

Custom made poslovni pokloni!