BLOG

Poslovni pokloni za ljeto

Poslovni pokloni za ljeto promopoint

Poslovni pokloni za ljeto pokazat će vašim klijentima i zaposlenicima da mislite na njih i u isto vrijeme brinete i o okolišu. Najbolji način za to je pokloniti eko poslovne poklone.

Torba od recikliranog platna

Idealna za plažu, bazen, šetnju po gradu ili kao ručna torba za putovanje. Ovaj praktičan proizvod ima veliku površinu za tisak i jedan je od najkorisnijih poslovnih poklona, a vaši klijenti cijenit će ovakav znak pažnje!

Poslovni pokloni za ljeto idealni za odmor

Kako pokazati zaposlenicima i partnerima da vam je bitno da se odmore tijekom godišnjeg? Poklonite im Honopu drvenu stolicu s vašim logom! Nakon toga njihovo opuštanje može započeti baš kao i promocija vašeg brenda na moru!

Lepeza za vruće dane i noći

Visoke temperature se približavaju, a Fanny paper lepeza pomoći će vašim klijentima i zaposlenicima rashladiti se na putu do posla, na moru, na kavi…. bilo gdje! Poklonite mali znak pažnje, a oni će zauzvrat biti vaši najbolji ambasadori!

Slamnati šešir za zaštitu od sunca

Slamnati šešir nosit će se većinu ljeta i u isto vrijeme jačati svijest o vašem brendu te izgraditi prepoznatljivost firme. Kako? Zahvaljujući trakici na šeširu na kojoj će biti vaš logo koji će privlačiti pažnju znatiželjnih pogleda. Poslovni pokloni za ljeto neka budu korisni i praktični za veću vidljivost vašeg brenda.

Personalizirani kišobrani koje ćete sami dizajnirati!

Znate li da se oko 90% ljudi sjeća oglašivača ili tvrtke koji su im poklonili korisne promotivne poklone? Ako se odlučite pokloniti promotivni kišobran, neka to bude samo VAŠ promotivni kišobran. Izaberite veličinu, oblik drške, dizajn i materijal plašta, hoće li se kišobran automatski ili ručno otvarati i zatvarati.

promotivni kisobrani

Izaberite najbolje poslovne poklone za najuspješniju promociju!

Povezane objave