BLOG

Welcome poslovni paketi za nove zaposlenike

Welcome poslovni paketi promopoint

Welcome poslovni paketi učinkovit su način da ostavite pozitivan prvi dojam, da se novi zaposlenici osjećaju kao dio tima i da promovirate svoj brend! Pogledajte najtraženije proizvode kojima još samo nedostaje vaš logo!

Comfy paket

Iqoniq gornji i donji dio seta, powerbank, sportska boca i set za užinu idealni su pokloni za one koji žele maksimalnu udobnost na poslu i u slobodno vrijeme. S Comfy paketom povećavate produktivnost među zaposlenicima i u isto vrijeme promovirate svoj brend!

Welcome poslovni paketi Smart

Ruksak protiv krađe, slušalice, preklopni kišobran, 2u1 sleeve i radna stanica za laptop bit će idealni pokloni za vaše zaposlenike. Osim što su ovi proizvodi korisni u svakodnevnom radu, vaši zaposlenici će na putu prema poslu i među prijateljima promovirati vaš brend.

Productive paket

Productive promo paket savršeno će odgovarati zaposlenicima u uredima. Sadrži sve osnovne proizvode za produktivan dan vaših zaposlenih – kemijska olovka, sleeve, šalica i deluxe bilježnica. Još dodajte svoj logo proizvodima i vaši zaposleni spremni su za produktivne zadatke.

Eco paket

Ljubitelji prirode bit će posebno oduševljeni Eco poklon paketom koji sadrži kutiju za ručak od bambusa, kemijsku olovku, Eco bilježnicu od pluta i šalicu. Odabrani Eco proizvodi također će prikazati vaše poduzeće kao organizaciju koja brine o okolišu i redovno implementira održive proizvode.

Custom vodootporne torbe

Ljeto nam je iza ugla i sada je pravo vrijeme za naručiti brendiranu vodootpornu torbu koju će zaposlenici svakodnevno koristiti za ljetne aktivnosti. Ova torba od PVC materijala ima idealnu podlogu za maksimalnu vidljivost vašeg loga, dolazi u 4 veličine, a dostupna je i podesiva naramenica.

vodootporne torbe

Izaberite ljetne poslovne poklone uz koje ćete biti primijećeni!