BLOG

Zimski poslovni pokloni koje ćete i sami poželjeti

Zimski poslovni pokloni Promopoint

Zimski poslovni pokloni  zagrijat će srca vašim klijentima, suradnicima i zaposlenicima. Poklonite im korisne i praktične poklone koji će im ugrijati i uljepšati svakodnevicu!

Za tople trenutke

Jeste li znali da je deka/dekica/pokrivač jedan od najtraženijih poslovnih poklona za kraj godine? Poklonite elegantan Ukiyo pokrivač i unesite toplinu u domove vaših poslovnih partnera, klijenata ili zaposlenika. Zimski poslovni pokloni s vašim logotipom savršeni su za promociju vašeg brenda.

Zimski poslovni pokloni za čaj

Savršen spoj estetike, elegancije i praktičnog, i nezaobilazan poklon za sve prave zaljubljenike u čaj. Set se sastoji od prekrasnog keramičkog čajnika s elegantnom ručkom od bambusa, i 2 keramičke šalice, u kraft poklon kutiji.

Promotivna flis dekica

Ova topla i mekana deka dobrodošao je dodatak svakom domu! Ovo je idealan promotivni proizvod za evente, proslave ili jednostavno kao poslovni poklon. Neka zima bude topla i uz vaše najljepše želje.

Čajnik od stakla

Ovaj praktičan čajnik s vašim logotipom će dobro doći u svakom uredu ili domu. Hladni dani su idealni za uživanje u toplom napitku bez obzira na to gdje se nalazili. Požurite, dok zaliha još ima!

Izaberite božićne poklone za poslovne partnere!