BLOG

Božićni pokloni za poslovne partnere

Božićni pokloni za poslovne partnere

Božićni pokloni za poslovne partnere odlična su prilika da im zahvalite na uspješnoj suradnji! Ako o poslovnim poklonima niste stigli razmišljati do danas, a htjeli biste pokloniti vašim partnerima i zaposlenicima znak pažnje za kraj godine, još stignete. U nastavku vam donosimo samo neke od proizvoda koje još stignete naručiti bez tiska logotipa.

Savršen poklon za vinoljupce

Vinski set ima sve što je potrebno za otvaranje, posluživanje i čuvanje vina i sigurno ćete njime obradovati vaše partnere. Komplet se sastoji od otvarača, rezača folije, čepa za vino s vakuumskom pumpom i lijevka s aeratorom. Pakiran je u luksuznoj poklon tubi.

Božićni pokloni za poslovne partnere - korisni i praktični

Staklena boca s neoprenskom navlakom idealna je za one koji više vole piti iz staklenih, nego iz plastičnih ili metalnih boca. U nju će vašim partnerima stati 500 ml hladnog napitka kojeg će uz vezicu na boci lako moći ponijeti bilo gdje, a zahvaljujući neoprenskoj navlaci, boca će biti zaštićena.

Daska za rezanje i serviranje

Da bi vaši partneri uživali u kuhinji ovih blagdana, poklonite im UKIYO dasku od bambusa. Odličan poklon koji će se rado koristiti za pripremu i posluživanje jela. Sadrži oluk za tekućinu kako bi se izbjeglo izlijevanje. Pakiran je u luksuznoj kraft poklon kutiji.

Izaberite savršene poslovne poklone za Božić!