BLOG

Poslovni darovi za Božić s vašim logotipom

Poslovni darovi za Božić promopoint

Poslovni darovi za Božić odličan su način da zaposlenicima i klijentima zahvalite na uspješnoj godini. Izrazite zahvalnost ovim originalnim poslovnim poklonim!

 

Set za uzgoj cvijeća

Kutija za uzgoj cvijeća s lavandom, potočnicom, suncokretom, bijelom tratinčicom i crvenim makom savršen je poklon koji opušta. Uz vaš logotip postat će odličan podsjetnik na uspješnu suradnju. Poslovni darovi za Božić trebaju biti korisni i praktični kako bi se svaki dan upotrebljavali.

Poslovni darovi za Božić za savršen početak dana

Omogućite uživanje u omiljenom napitku uz šalicu izrađenu od keramike koju možete ukrasiti zanimljivim dizajnom i svojim logotipom. Šalica ima vintage izgled i zakrivljenu ručku za jednostavno hvatanje. Može se prati u perilici posuđa, a pakirana je u poklon kutiji.

Smanjite upotrebu štetne plastike

Uživajte u zdravom obroku s ovom elegantnom kutijom za ručak od nehrđajućeg čelika s poklopcem od bambusa. Traka za zatvaranje odličan je dodatak jer će spriječiti prosipanje sadržaja. Nemojte ju koristiti u mikrovalnoj, ali obavezno dodajte svoj logotip ili posebnu poruku!

Koristan i praktičan dodatak radnom stolu

Odličan poslovni poklon koji prikazuje vrijeme, datum i temperaturu, a ima funkciju alarma i odbrojavanja vremena. Promotivni eko okvir za fotografije od bambusa s meteorološkom stanicom dolazi bez baterija, ali s vašim logotipom!

Izaberite božićne poklone za poslovne partnere!