BLOG

Reklamni kišobrani za veću vidljivost vašeg logotipa

Reklamni kišobrani promopoint

Reklamni kišobrani podsjećat će klijente na vaš brend svaki put kada ga koriste. Ovo je odlično rješenje jer će dobiti kvalitetan kišobran, a vi ćete dobiti dodatnu vidljivost svog logotipa i dugotrajnu promociju. 

Veliki eko kišobran

Poklonite elegantan eko kišobran koji će biti znak pažnje i iskaz poštovanja prema vašim poslovnim partnerima ili klijentima. Izrađen je od recikliranog poliestera i automatski se otvara. Na vama je jedino da odaberete svoju najdražu boju!

Reklamni kišobrani za svaki dan

Oduševite poslovne partnere, klijente ili zaposlenike malim sklopivim eko kišobranom izrađenim od recikliranog poliestera. Odaberite najdražu boju, a ostalo prepustite nama! Razveselit ćete ih, a vaš brend će biti vidljiv na svakom koraku.

Brza pomoć na kiši

Možete li zamisliti svoj logo na ovom kišobranu? Praktičan je, može stati u torbicu, lijepog je izgleda i napravljen je od recikliranog poliestera, dok je ručka izrađena od bambusa. Dolazi u različitim bojama i automatski se otvara i zatvara.

Dvobojni eko kišobran

Ovaj jedinstveni kišobran otporan je na vjetar i ostat će stabilan tijekom nevremena. Izrađen je od recikliranog poliestera. Reklamni kišobrani povećat će brand awareness, a vaši klijenti, poslovni partneri ili zaposlenici koristit će ih godinama!

Izaberite poslovne poklone za jesensko doba