BLOG

Zanimljivi poslovni pokloni za početak godine

promopoint korisni poslovni pokloni

Zanimljivi poslovni pokloni najbolji su ambasadori vašeg brenda! Početak godine je pravo vrijeme za razmišljanje o planovima i ciljevima koje želite ostvariti u ovoj godini. Kako bi organizacija bila bolja i uspješnija, predlažemo vam ove korisne i praktične poklone. Uz vaš logotip bit će odličan podsjetnik da ste uz svoje klijente, partnere i zaposlenike i u ovoj godini!

Cijeli ured na dlanu

Otvorite ovaj portfolio za tablet i u njemu ćete pronaći sve što će vam zatrebati! Tablet može stajati uspravno, a unutar portfolia nalazi se bilježnica A5 formata i mnoštvo praktičnih pretinaca. Uz dodatak vašeg logotipa, ovo je savršen poslovni poklon za sve one koji cijene praktičnost i eleganciju.

Izaberite posebne poslovne poklone koji vrijede više!

Zanimljivi poslovni pokloni za bežično punjenje

Budite organizirani i učinkoviti s ovim elegantnim portfoliom s bežičnim punjenjem! Ovaj praktični dodatak za bolju organizaciju sadrži ugrađeni stalak za bežično punjenje telefona, bilježnicu, elastični utor za olovku i dodatne mrežaste džepove. Dolazi u poklon kutiji koju možemo brendirati prema vašim željama. Korisni poslovni pokloni s vašim logotipom osiguravaju vam veliku vidljivost i odličnu promociju!

Razmišljajte ekološki

Organizirajte svoj radni dan pomoću ovog prekrasnog A4 portfolija od pluta s crnim detaljima. S unutarnje strane nalazi se 1 veliki pretinac, 1 pretinac za telefon, 2 dodatna džepa, 4 utora za kartice i utor za olovku. Uz njega dolazi olovka od pluta i pšenične slame te notes od recikliranog papira. Dolazi u kraft poklon kutiji kao praktičan poklon s vašim logotipom!