BLOG

Posebni poslovni pokloni koji vrijede više!

posebni poslovni pokloni promopoint

Posebni poslovni pokloni za vaše poslovne partnere idealan su način da im zahvalite na uspješnoj godini! Darivanje klijenata i zaposlenika tijekom blagdana jedan je od najjednostavnijih načina da im pokažete koliko ih cijenite i koliko ste im zahvalni uspješnoj poslovnoj suradnji. Vaš cilj je stvoriti čvrste, dugoročne odnose, a ovi pokloni će biti trajni podsjetnik na vas i vaše poslovanje. Ne čekajte zadnji tren! Odlučite se na vrijeme i izaberite poklone koji će na najbolji način govoriti o vašem brendu.

Nazdravite novim poslovnim prilikama

U ovo doba godine, darivanje klijenta i zaposlenika je idealan način da im pokažete koliko ih cijenite kao pojedinca, a ne samo kao sredstvo za postizanje cilja. Posebni poslovni pokloni mogu vam pomoći u tome!

Set za viski možemo brendirati vašim logotipom i pomoći vam kreirati praktičan i jedinstveni podsjetnik na vas i vaše poslovanje!

Posebni poslovni pokloni za posebne prilike

Promišljen i pažljivo odabran božićni poslovni poklon naglašava koliko cijenite odnos koji ste stvorili, dok istovremeno pokazujete svoju želju da to ostane dugoročna poslovna suradnja na obostrano zadovoljstvo.

Luksuzni set čaša za viski u poklon kutiji od bambusa je upravo poslovni poklon koji će naglasiti posebnost i važnost primatelja.

Provjerite poslovne poklone za muškarce i žene koji su bolji od posjetnice!

Kutija za sretne trenutke

Slanje poslovnih poklona klijentima i suradnicima izvrstan je način da promovirate svoje poslovanje jer pokloni traju puno duže od posjetnica. Poklanjajte korisno, praktično i brendirano vašim logotipom ili posebnom porukom za trajnu uspomenu na suradnju i uspješnu godinu.

Kutija za čaj od bambusa odličan je poslovni poklon za ljubitelje toplih napitaka. U 4 jednako podijeljena pretinca lako je organizirati do 24 vrećice čaja.

Birajte drugačije i posebno

Darivanje je prilika da pokažete svoju kreativnost, posebno ako se odlučite pokloniti nešto drugačije poput čajnika od borosilikatnog stakla. Vaši će klijenti biti impresionirani dodatnim trudom koji ste uložili u njihov poslovni poklon i o tome će razgovarati još dugo nakon blagdana!