BLOG

Promotivni materijali za Valentinovo

Promotivni materijali za Valentinovo promopoint

Promotivni materijali za Valentinovo će vam osigurati veliku vidljivost i učinkovitu promociju. Pogledajte naše prijedloge za personalizirane promotivne proizvode koje možete pokloniti svojim klijentima i kupcima. Nemojte propustiti ovu priliku za pristupačnu i efikasnu promociju svog brenda!

Svjež dah u svakoj prilici

Recite svojim kupcima koliko su vam važni pomoću bombona u obliku srca koji su pakirani u metalnu kutijicu u obliku srca. Svatko uz sebe voli imati mint bombone za brzo osvježenje daha, a kutijica s vašim logotipom je učinkovit način promocije. Promotivni materijali za Valentinovo trebaju biti korisni i praktični kako bi se što češće koristili.

Promotivni materijali za Valentinovo protiv stresa i za opuštanje

Opustite i razveselite svoj klijente i zaposlenike uz antistres lopticu u obliku srca s vašim logotipom ili posebnom porukom. Rado će ju držati na stolu kao podsjetnik koliko vam je stalo do njihovog zdravlja.

Birajte poslovne poklone koji nikada ne izlaze iz mode!

Njega s vašim potpisom

Ako je vaš brend vezan uz kozmetiku i ljepotu, poklonite brendirani balzam za usne! Ova praktična kutijica s prirodnim balzamom za usne može imati vaš logotip ili posebnu poruku. Sa svakim korištenjem osigurat ćete vidljivost i promociju vašeg poslovanja!

Predmet koji vrijedi više

Svaka žena želi znati jesu li joj maskara i ruž na mjestu. Želite li svojim klijenticama i zaposlenicama pokloniti mali znak pažnje s vašim logotipom, poklonite im ovaj praktičan i koristan predmet koji će svakodnevno koristiti.