BLOG

Božićni pokloni za poslovne partnere koji potiču opuštanje!

promopoint pokloni za poslovne partnere

Neka božićni pokloni za poslovne partnere potaknu na opuštanje i uživanje! Impresionirajte zaposlenike i klijente ovim poklonima koji garantiraju dobru zabavu. Dodajte svoj logotip ili posebnu poruku i kreirajte poslovne poklone koje će trajati cijelu godinu. Razmišljajte o praktičnim i korisnim poslovnim poklonima koji će vam pružiti promociju na svakom koraku!

Deluxe društvena igra

Ovo nije sasvim obična igra, ovo je 3 u 1 set klasičnih društvenih igara koji uključuje šah, damu i backgammon. Zabavite se i okušajte sreću u ovim zanimljivim igrama koje su idealne za hladne zimske večeri. Kutija u kojoj dolaze igre prigodna je za tisak vašeg logotipa ili željene poruke. Izaberite zabavan i zanimljiv poslovni poklon poput ovoga!

Izaberite vesele poslovne božićne čestitke s daškom tradicije!

Božićni pokloni za poslovne partnere - vinski set za uživanje

Polako i sigurno ulazimo u onaj dio godine koji slavi uspjehe, opuštanje i uživanje. Pokloni za poslovne partnere na najbolji način mogu prenijeti vašu zahvalnost i poštovanje. Vinski set Vino Connoisseur potaknut će na otvaranje, posluživanje i čuvanje omiljenih vina. Pakiran u luksuznoj poklon tubi i s vašim logotipom bit će nezaboravan poslovni poklon koji će još dugo podsjećati na vas.

Opuštene večeri uz glazbu

Za ljubitelje glazbe izaberite set bežičnih slušalica s integriranim bluetooth zvučnikom. Slušalice se jednostavno spajaju s mobitelom, a ako okrenete kapice za uši, pretvorit će se u bežični zvučnik koji će reproducirati glazbu za vas i sve oko vas. Savrešn poslovni poklon koji će se koristiti cijele godine i sa svakim korištenjem podsjećati na vas!