BLOG

Ljetni poslovni pokloni uz koje ćete biti primijećeni!

ljetni poslovni pokloni promopoint

Ljetni poslovni pokloni privlačit će pažnju tijekom sunčanih dana. Od torbi do praktičnih sunčanih naočala, naši ljetni proizvodi pomoći će vam da istaknete svoj brend i ostavite trajan dojam!

Torba za plažu i uživanje u ljetnim danima

Promotivna torba za plažu ili kupovinu ima ručke od špage i odličan je proizvod za promociju vaše tvrtke ili branda. Logotip je moguće otisnuti s obje strane, a velika površina za tisak omogućuje vam dodavanje i promotivne poruke. Must-have ljetni proizvod!

Ljetni poslovni pokloni - sunčane naočale America

Sunčane naočale America imaju UV 400 zaštitu i privlačit će pažnju na svakoj plaži ili tijekom ugodne šetnje gradom. Odaberite boju proizvoda, pošaljite nam logo i promocija vašeg brenda može započeti!

Praktična zaštita od sunca

Reklamna kapa od pamuka dolazi s podesivom trakom na čičak pomoću koje lako možete podesiti veličinu koja odgovara vašim zaposlenicima i klijentima. Basie kapa dolazi u raznim bojama i bit će neizostavan promo proizvod ovog ljeta za privlačenje pažnje korisnika!

Plicool rashladna torba kupovinu

Plicool rashladna torba ovog će ljeta čuvati sve namirnice vaših zaposlenika i klijenata hladnima. S unutarnje strane sadrži aluminijsku oblogu, a vanjska strana ima veliku površinu za tisak koja će staviti vaš logo u prvi plan.

Out of the box marame

Višenamjenska marama ili poznatija bandana, odličan je promo proizvod koji ima veliku površinu za branding, a samim time i odličnu vidljivost vašeg branda ili tvrtke. Idealne su za festivale, sportska natjecanja ili team buildinge, a može se koristiti tijekom cijele godine. Ljetni poslovni pokloni s vašim logotipom mogu se koristiti cijele godine!

ljetne marame

Potražite ideje prigodne poslovne poklone s vašim logotipom!