BLOG

Ideje za poslovne poklone koji potiču zdrave navike i aktivnosti!

Ideje za poslovne poklone

Ideje za poslovne poklone mogu vam pomoći da poklonite nešto originalno i nezaboravno! Ako želite privući pozornost i uložiti novac u učinkovitu promociju, izaberite promotivne proizvode koji su korisni, praktični i olakšavaju svakodnevicu. Ovi proizvodi koristit će se cijele godine, odlični su za brendiranje i pomoći će vam da svoje poslovanje učinite vidljivim!

Potaknite na promjene!

Svaki put kad netko posegne za vašim promotivnim proizvodom, pomislit će na vaš brend. Prostirka za jogu odličan je način da svoje klijente i suradnike potaknete na zdravije navike. Zahvaljujući velikoj površini za brendiranje možete osmisliti zanimljivu poruku koja će privlačiti poglede!

Ideje za poslovne poklone koji brinu o okolišu

Sa svakim korištenjem ova boca će odraditi promociju za vaš brend. Razmislite koliko ćete pažnje privući na svoje poslovanje sa samo jednim promotivnim artiklom! Odlično je što se boca za vodu koristi na poslu, kod kuće, na treningu i u svakom trenutku kada zatreba osvježenje.

Moderna sportska torba

Bilo da se radi o odlasku u teretanu ili kraćem putovanju, u ovu modernu sportsku torbu stat će baš sve što vam zatreba. Torba je izrađena od 100% recikliranog poliestera i odličan je izbor za eko poklon s vašim logotipom!

Za avanture na otvorenom

Ponesite sa sobom sve što vam treba u ovom malom planinarskom ruksaku. Ruksak je izrađen od izdržljivog poliestera i savršen je za izlete, vožnju biciklom i boravak na otvorenom. Lako ga je i ugodno nositi cijeli dan i ubrzo više nećete nikuda ići bez njega!

Kada želite biti drugačiji

Višenamjenska marama nudi vam veliku površinu za branding, a samim time i odličnu vidljivost vašeg branda! Praktičan poklon koji će se odlično uklopiti u promociju, sportsko natjecanje, festival ili kao poklon zaposlenicima za team building.

ideje za poslovne poklone

Potražite ideje za poslovne poklone koji štite okoliš!