BLOG

Promocija na otvorenom s vašim logotipom!

Promocija na otvorenom promopoint

Promocija na otvorenom savršen je izbor za tople proljetne dane! S dolaskom toplijeg vremena, sve više ljudi putuje i provodi vrijeme na otvorenom što je idealna prilika za promociju vašeg brenda. Pogledajte proizvode koji će najbolje istaknuti logo i povećati svijest o vašem brendu!

Velika piknik deka

Praznik rada, opuštajući vikendi u prirodi ili teambuilding – piknik deka VINGA bit će odličan izbor za sve navedene situacije. Osim što možete na otvorenom efektivno promovirati svoju tvrtku, ovakvim poslovnim poklonom stvorit ćete osjećaj zajedništva među timom.

Promocija na otvorenom uz torbu za hlađenje

Sezona rashladnih torba je počela, a još nije kasno da ih i vi nabavite za svoje zaposlenike. S ovom ECO friendly torbom lako možete istaknuti svoj logo i pokloniti je zaposlenima za shopping, kampiranje, izlete, piknik i još mnogo situacija.

Lepeza za vruće dane

Što će privući pažnju više od promotivnog proizvoda koji je izrađen da bismo mahali s njim? Promotivna lepeza dostupna je u raznim bojama, a vaš logo možemo otisnuti ili ugravirati na drveni dio lepeze ili na platno (ovisno o boji). Ovako će vaš logo sigurno biti primijećen dok vi povećavate svijest o svojem brendu.

Sunčane naočale s vašim logotipom

Svatko ih treba tijekom sunčanih dana zbog čega su postali omiljeni promotivni proizvod. GRS sunčane naočale u skladu su s EN ISO 12312-1 te imaju UV 400 zaštitu što ih čini super poslovnim poklonom za proljeće i ljeto. Jedina stvar koja im nedostaje je vaš logo i promocija na otvorenom može započeti.

Personalizirane boce za vodu

Dok vaša konkurencija naručuje klasične boce za vodu, vi se istaknite i naručite personalizirane boce sa svojim logom. Ovaj poslovni poklon bit će svaki dan u upotrebi, ima veliku površinu za print i odlična je zamjena za jednokratne boce, a niže pogledajte sve mogućnosti personalizacije!

boce za vodu

Izaberite poslovne poklone koji potiču zdrave navike i aktivnosti!