BLOG

Vesele poslovne božićne čestitke s daškom tradicije!

poslovne bozicne cestitke

Poslovne božićne čestitke – kada ste zadnji put slali nekome? Vratimo se starim običajima i razveselimo drage ljude mali darom pažnje. Pošaljite svoje iskrene želje uz poslovne božićne čestitke koje možete prilagoditi sebi i kreirajte trajnu uspomenu kao podsjetnik na svoje poslovanje.

Božićna čestitka i drvena slagalica

Božićne čestitke šire blagdansko veselje i ostaju kao podsjetnik na lijepu i uspješnu suradnju. Ako tražite jedinstvenu poslovnu božićnu čestitku, izaberite čestitku po mjeri od kraft papira. Full color tisak uključuje i drvenu slagalicu s božićnim motivom i kuvertu.

Poslovne božićne čestitke s drvenim ukrasom

Ova božićna čestitka daje vam priliku da zahvalite svojim klijentima i suradnicima. Pomoći će vam u stvaranju osobnih i dugotrajnih odnosa s njima. Čestitka uključuje drveni božićni ukras s crvenom vrpcom i kuvertu. Prenesite dobre želje i zahvalite na uspješnoj godini uz savršen poslovni poklon: poslovne božićne čestitke.

Izaberite originalne božićne poslovne poklone za kraj godine!

Božićna čestitka i slagalica

Budite kreativni u prenošenju dobrih želja i zahvalnosti! U tome će vam pomoći božićna čestitka od kraft papira po mjeri s kuvertom. Uključuje i drvenu slagalicu s božićnim motivom koja će odmah privući pažnju i izdvojiti vas od drugih.

Poslovne božićne čestitke s ukrasom po izboru

Stavite svoje poslovanje u ruke i srca svojih partnera i suradnika uz ovu custom made božićnu čestitku s kuvertom, full color tiskom i drvenim božićnim ukrasom. Ako želite ostaviti pozitivan i trajan dojam, nema boljeg načina od slanja ove posebne božićne čestitke.