BLOG

Personalizirani božićni poslovni pokloni za hladne dane

Personalizirani bozicni poslovni pokloni promopoint

Personalizirani božićni poslovni pokloni su kreativan način da pokažete svojim klijentima i zaposlenicima kako mislite na njih! Hladno vrijeme je savršeno za ispijanje toplih napitaka u bilo koje doba dana. Kvalitetna i moderna termosica koristit će se godinama, a ne samo nekoliko minuta. A kada se na toj termosici otisne vaš logotip ili željena poruka, dobit ćete godine besplatne promocije.

Nepropusna termosica za svaki dan

Termosice učinkovito jačaju svijesti o vašem brendu, prenose željenu poruku i korisni su personalizirani božićni poslovni pokloni za vaše klijente. Nepropusna termosica poput ove održava napitak vrućim do 5 sati. Ručka na vrhu poklopca olakšava nošenje i osigurat će vam promociju na svakom koraku.

Trendy termosica sa šalicom

Jedna od velikih prednosti termosica je isplativost. Ovi proizvodi su praktični za korištenje i u hladnim danima će se rado nositi sa sobom. Bopp dvoslojna termosica ima poklopac koji je ujedno i praktična šalica s ručkom u boji. Logotip možemo ugravirati ili otisnuti na bocu i tako vam pomoći kreirati poželjan poklon za zimske dane!

Izaberite prigodne božićne poslovne poklone za učinkovitu promociju!

Personalizirani božićni poslovni pokloni za tople napitke

Termosica će vam pomoći da još dugo ostanete u srcima i mislima svojih klijenata. Ova trajna i nezaboravna posjetnica može biti u obliku moderne vakuumske boce za vodu od nehrđajućeg čelika s nepropusnim čepom. Sačuvat će toplinu napitka do 5 sati, a vama će pružiti dugotrajnu promociju sa svakom upotrebom.

Termo boca s filterom za čaj

Koristan i dugotrajan poklon omogućava klijentima da steknu pozitivan dojam o vašem brandu. Jedan takav primjer je i termo boca od nehrđajućeg čelika s filterom za čaj. Predstavlja savršen poklon za hladne dane koji možemo personalizirati vašim logotipom ili željenom porukom.