BLOG

Originalni božićni poslovni pokloni za kraj godine

Originalni bozicni poslovni pokloni promopoint

Razmišljate li što pokloniti klijentima i partnerima, birajte nešto originalno, posebno i drugačije. Ugodno ćete ih iznenaditi i ostat ćete zapamćeni još dugo, dugo nakon Božića. Originalni božićni poslovni pokloni s vašim logotipom pružit će vam odličnu promociju sa svakim korištenjem jer svatko želi primiti poseban i personaliziran poklon.

Iznenadite električnim otvaračem vina

Tražite li zanimljiv poklon koji će se često koristiti, izaberite električni otvarač za vino. Jednostavno i brzo otvara bocu vina pritiskom na gumb koji se nalazi na gornjem dijelu otvarača. Vaš logotip ili željenu poruku možemo otisnuti na otvarač ili izraditi potpuno personaliziranu navlaku za poklon kutiju.

Originalni božićni poslovni pokloni za uspješnu godinu

Polako i sigurno ulazimo u dio godine koji slavi uspjehe, opuštanje i uživanje. Vinski set Vino Connoisseur potaknut će na otvaranje, posluživanje i čuvanje omiljenih vina. Pakiran u luksuznoj poklon tubi i s vašim logotipom bit će nezaboravan poklon koji će još dugo podsjećati na vas.

Izaberite prigodne božićne poslovne poklone za učinkovitu promociju

Izaberite nešto posebno

Pokloni govore više od riječi i odaju vašu zahvalnost i poštovanje. Zato birajte kvalitetne poklone koji na najbolji način predstavljaju vaš brend i poslovanje. Set za vino Sommelier dolazi u luksuznoj poklon kutiji i može biti personaliziran vašim logotipom.

Budite originalni i upečatljivi

Tražite li originalni poklon o kojem će se još dugo pričati, izaberite štap za hlađenje vina koji održava ohlađeno vino na optimalnoj temperaturi za piće. Funkcionalnost i elegantan dizajn čine ovaj dodatak obaveznim za sve ljubitelje vina. Pakiran u luksuznoj poklon kutiji i s vašim logotipom osigurat će vam odličnu promociju.

Vječna klasika i praktičnost

Ljubitelji klasike i praktičnosti znat će cijeniti višenamjenski vadičep koji je zapravo 3u1: nožić za rezanje folije, vadičep za plutene čepove i otvarač za boce. Dolazi u prigodnoj poklon kutiji i možemo ga brendirati vašim logotipom. Sa svakim korištenjem će podsjećati na vas i vaše poslovanje.