BLOG

Božićni poklon setovi za poslovne partnere

Bozicni poklon setovi promopoint

Ponekad je teško osmisliti poklone za kraj godine koji će na najbolji način prenijeti vašu zahvalnost i dobre želje i zato su tu božićni poklon setovi. Nemojte brinuti jer smo i ove godine pripremili nekoliko predivnih poklon paketa kojima ćete razveseliti svoje poslovne partnere i zaposlenike. Možemo otisnuti vaš logo ili poruku na poklon karticu i tako vam pomoći kreirati predivan poslovni poklon kao podsjetnik na vas i vaše poslovanje.

Gurmanski poklon set

Istinski uživatelji u dobroj hrani znat će cijeniti ovaj gurmanski set koji se sastoji od daske za rezanje od bambusa, mlinca za sol i papar, senfa s tartufima, senfa s japanskim hrenom (wasabi), začina za steak i kuhače. Brendiran vašim logotipom ili porukom postaje nezaboravan poslovni poklon za kraj godine.

Božićni poklon setovi za opuštanje

Idealno je doba godine za uživanje u toplim napitcima. U tome će pomoći božićni poklon set u kojem se nalazi staklena šalica s poklopcem i žličicom od bambusa, čaj od šumskog voća, šumski med i božićni ukras. Vaši poslovni pokloni imaju dodanu vrijednost kada na njih otisnete svoj logotip ili poruku i tako kreirate trajni podsjetnik na svoje poslovanje.

Saznajte sve o posebnim poslovnim poklonima koji vrijede više!

Poklon za ljubitelje čaja

Hladni dani idu ruku pod ruku s toplim čajem. Zato je potrebna šalica s božićnim motivom, infuzer za čaj, čaj od šumskog voća, šumski med i božićni ukras Fantasy za savršenu atmosferu. Opuštanje i uživanje s vašim potpisom nikada nije bilo jednostavnije jer ćemo brzo i jednostavno ovom poslovnom poklonu dodati vaš logotip ili posebnu poruku!

Luksuzni set za uživanje

Dolazi doba godine kada se treba malo opustiti i uživati. U tome će pomoći pljoska sa sklopivom metalnom čašom, brusnice u tamnoj čokoladi i bademi s cimetom preliveni mliječnom čokoladom. Čestitajte partnerima i zaposlenicima na prevladavanju svih izazova uz poklon set s vašim logotipom ili porukom!