BLOG

Uredski poslovni pokloni za lakši povratak na posao

uredski poslovni pokloni promopoint

Uredski poslovni pokloni dolazak na posao nakon godišnjeg odmora učinit će ugodnim i bez stresa. Ovi zanimljivi dodatci koji će svaki radni dan učiniti produktivnim i ugodnim.

Zapišite ono što je bitno

Ovaj elegantni eco set sastoji od notesa A5 i kemijske olovke od bambusa.Notes se sastoji od 280 stranica s crtama od 70 g recikliranog papira. Set dolazi u prigodnoj kutiji od kraft papira, a vaš logotip možemo otisnuti ili ugravirati na olovku i notes.

Radite uz omiljene ritmove

Eko promotivne bežične slušalice omogućit će uživanje u glazbi u svakom trenutku, a na njih možemo dodati i vaš logotip. Slušalice su napravljene od bambusa, a traka za glavu od reciklirane plastike. Baterija od 200 mah omogućuje slušanje do 4 sata s jednim punjenjem, a ponovno punjenje traje 2 sata. Slušalice imaju i mikrofon za odgovaranje na dolazne pozive.

Izaberite luksuzne poslovne poklone koji prate vaš tempo!

Uredski poslovni pokloni za pune baterije

Promotivni bežični eko punjač pobrinut će se da baterije vaših uređaja budu napunjene i spremne za sve izazove. Napravljen je od kvalitetne plastike i 100% prirodnog bambusovog drveta. Savršeno će se uklopiti na vaš radni stol ili u dnevnu sobu. Wireless punjač jačine 5W dolazi s mikro USB kabelom od 150 cm. Postolje je dizajnirano za punjenje telefona u vodoravnom ili okomitom položaju i za gledanje videozapisa.

Dan započnite omiljenim napitkom

Porculanska šalica od 380 ml sa žlicom i poklopcem od bambusa u kombinaciji s vašim omiljenim napitkom jamče odličan početak dana. Logotip ili vašu poruku možemo dodati na šalicu i poklopac od bambusa. Omogućite svojim klijentima i partnerima da opušteno i bez stresa započnu dan.