BLOG

Promotivni proizvodi za djecu za početak škole

promotivni proizvodi za djecu promopoint
Promotivni proizvodi za djecu olakšat će početak nove akademske godine. Ovi praktični pokloni pomoći će školarcima i njihovim roditeljima da pripreme za školu prođu bez stresa.

Bolja organizacija i snalaženje

Za zapisivanje bilješki i bolju organizaciju gradiva, izaberite promotivnu bilježnicu od recikliranog materijala. Sadrži blok za pisanje, samoljepljive memo papiriće koji će naglasiti ono što je bitno i kemijsku olovku. Na ovaj praktičan i koristan promotivni proizvod za djecu možemo dodati i vaš logotip.

Eko ruksak za novi početak

Modernog dizajna i za svakodnevnu upotrebu, ovaj eko ruksak napravljen je od izdržljivog poliestera bez PVC-a. Sastoji se od glavnog pretinca, prednjeg džepa s patentnim zatvaračem i dva bočna džepa za bocu ili kišobran. Odličan je promotivni proizvod na koji možemo otisnuti vaš logotip.

Istražite novu liniju Explorer ruksaka i torbi!

Promotivni proizvodi za djecu - set za geometriju

U ovom promotivnom školskom setu nalazi se sve što školarcu treba za sat geometrije. Set se sastoji od 9 dijelova: kompas, gumica, šiljilo, olovka, tehnička olovka, 10 mina (0’5mm), ravnalo, trokut i polumjer. Pakiran je u PP kutiju koju možemo brendirati vašim logotipom.

Promotivni proizvodi za djecu - vesele olovke za pisanje

Promotivni proizvodi za djecu posebno će razveseliti mlađe školarce poput promotivne drvene olovke koja dolazi u različitim bojama. Na olovci se nalazi gumica za brisanje u različitim oblicima i bojama. Olakšajte početak školske godine uz ovaj koristan i zabavan promotivni poklon!