BLOG

Promotivni školski pribor za novi početak

promotivni skolski pribor promopoint
Izaberite promotivni školski pribor koji će početak školske godine učiniti manje stresnim, a školarce pripremiti za novo poglavlje.

Olovka koja olakšava učenje

Praktična promotivna 2 u 1 olovka od recikliranog kartona olakšat će učenje i naglasit će bitne dijelove gradiva. S jedne strane se nalazi kemijska olovka plave tinte, a s druge strane je žuti marker za označavanje. Odličan i praktičan promotivni školski pribor za promociju vaše tvrtke uz dodatak vašeg logotipa.

Promotivni školski pribor - set za pisanje

Poklonite ovaj 6 dijelni eko set za pisanje koji će dobro doći svakom školarcu. U promotivnom setu se nalazi pernica od jute, ravnalo od bambusa, drveno šiljilo, gumica, drvena olovka i olovka od recikliranog papira plave tinte. Praktičan i koristan promotivni poklon s vašim logotipom.

Izaberite promotivne proizvode za djecu za početak škole!

Potpuno drugačiji ruksak

Ovaj promotivni laminirani ruksak izrađen je od kraft papira. Ima bočne džepove, prednji džep sa zatvaračem i podesive naramenice. Školarce će oduševiti činjenica da je izrađen od papira, a vama će to biti prilika za odličnu promociju.

Bolja organizacija gradiva

Promotivni bookmark s memo naljepnicama olakšat će učenje jer će naglasiti ono bitno i istaknuti ono što se treba znati. Na bookmarku se nalaze i mjerne oznake duljine 13 cm koje će dobro doći kod zadaća iz geometrije. Dodajte svoj logotip i poklonite praktično pomagalo za učenje i savladavanje lekcija.

Bilježnica neka bude ekološka

Promotivna eko bilježnica sa spiralnim uvezom, 70 listova od kamenog papira i koricama od recikliranog kartona odlična je za ekološku osviještenost od najranije dobi. Doista je posebna: kameni papir izrađen je od prirodnog kamena – kalcijevog karbonata, vapnenca i HDPE plastike. Uz vaš logotip osigurat će vam promociju i istaknuti vašu brigu za okoliš!