BLOG

Luksuzni poslovni pokloni koji prate vaš tempo!

Promopoint luksuzni poslovni pokloni

Iako živimo u doba koje je gotovo potpuno posvećenom digitalnom, luksuzni poslovni pokloni uljepšavaju naš svijet. Stalno smo u pokretu i želimo da ti originalni pokloni prate naš tempo. Budite uz svoje klijente kada uživaju i olakšajte im ubrzani tempo života uz ove korisne i ekskluzivne poslovne poklone!

Luksuzni poslovni pokloni za slušanje uvijek i svugdje

Bežične slušalice Aria izrađene su od luksuznih materijala – aluminija i PU. U slušalicama se koristi BT 4.2 za neometani rad i povezivanje. Baterija od 250 mah omogućava uživanje u slušanju do čak 5 sati. Ugrađeni mikrofon za odgovaranje na pozive olakšava komunikaciju u svakoj prilici. Slušalice se mogu složiti u vrećicu i uvijek nositi sa sobom. Pakirane su u luksuznu poklon kutiju i daju vam priliku da svojim suradnicima poklonite nešto uistinu nezaboravno.

Nikada i nikuda bez dodatne energije

Promotivni bežični powerbank Aria izrađen je od aluminija i ABS-a s vrhunskom soft touch završnom obradom. Poseban moderni detalj je PU remen. Podržava punjenje putem USB-a kao 5W bežično punjenje i uvijek će osigurati dodatnu energiju u ključnom trenutku. Kompatibilan je sa svim uređajima koji podržavaju QI kao što su Android najnovije generacije, iPhone 8 i noviji. Punjač dolazi zapakiran u luksuznoj poklon kutiji. Vaši poslovni partneri će uz njega uvijek moći računati na dodatnu energiju.

Wireless uživanje u omiljenim ritmovima

Promotivni  wireless zvučnik Aria 5W napravljen je od luksuznog aluminija i ABS-a s vrhunskom završnom obradom “soft touch” i modernim remenom od PU-a. Koristi najnoviji BT 5.0 za nesmetano povezivanje s  jednostavnim kontrolama, a podržava i free-hands telefoniranje. Baterija od 600 mah omogućava uživanje u glazbi i do 6 sati s jednim punjenjem. Neka vas najdraži ritmovi prate na svakom koraku! Zvučnik je pakiran u luksuznu poklonu kutiju koju možemo brendirati vašim logotipom i tako kreirati trajnu uspomenu na vaše poslovanje i vaš brand.

Birajte poslovne poklone koji brinu o organizmu i okolišu!