BLOG

Eko poslovni pokloni za svaki dan

Eko poslovni pokloni promopoint

Eko poslovni pokloni pomažu nam očuvati okoliš i šalju poruku kako vam je zaštita planete važna. Budite promjena koju biste voljeli vidjeti u svijetu!

Eko bilježnice

Osjećat ćete se bolje dok zapisujete svoje to-do liste, bitne sastanke ili ideje na recikliranom papiru, u spiralnoj bilježnici od prirodnog materijala pluta. Samim time pokazujete i svojim klijentima i partnerima da ste ekološki osviješteni. Poklonite ovu praktičnu bilježnicu sa kemijskom olovkom i vašim logom, neka i drugi budu dio lijepe eko priče.

Eko poslovni pokloni za zapisivanje dobrih ideja

Pisaći set izrađen od bambusa zasigurno plijeni pažnju na svakom sastanku. Jeste li znali da je bambus 100% prirodan i potpuno biorazgradiv? Možete iznenaditi svoje poslovne partnere ovim setom i pokazati im da brinete o okolišu. Otisnite svoj logo i darujte savršen poslovni poklon!

Punjač i stalak u jednom!

Želite li stvoriti bolje odnose s klijentima? Poklonite im ovaj bežični punjač od pluta koji ujedno služi kao stalak za olovke za uredski stol. Vaši klijenti će biti oduševljeni, a vi ćete biti zadovoljni jer će vaš logo biti prisutan i izgradit ćete dugotrajne i kvalitetne poslovne odnose.

6 u 1 eko kabel!

Jedinstvenog dizajna, ovaj 6 u 1 kabel za punjenje predstavlja odličan poklon za vaše partnere ili zaposlenike. Ugravirat ćemo vaš logo na njega kako biste bili vidljivi prilikom svake upotrebe ovog praktičnog pomagača, izrađenog od pluta i pšenične slame. Eko poslovni pokloni su idealni za sve prilike!

Izaberite eko poslovne poklone i proizvode za uspješnu suradnju!