BLOG

Poslovni pokloni za jesensko doba

poslovni pokloni promopoint

Poslovni pokloni izvrsna su prilika da učvrstite odnose s klijentima i suradnicima. Jeste li znali da prema istraživanju PPAI-a (PPAI – The Promotional Product Association International) 81% ispitanih potrošača reklo je da su poslovne poklone zadržali više od godinu dana? Želite li da se vaši klijenti, poslovni partneri ili zaposlenici sjećaju vašeg brenda? Čitajte dalje!

 

Kapa štiti od hladnoće

Svima dobro dođe zimska kapa, a ova je posebna jer osim što lijepo izgledaju, sadrži AWARE™ tragač koji potvrđuje istinsku upotrebu recikliranih materijala. Ovo je drugačiji poklon i može godinama trajati. Na vama je samo da izaberete boju. Uz vaš logotip nigdje neće proći nezamijećeno!

Poslovni poklon za hladne dane

Ovaj šal, kao i kapa od prije, napravljen je od polylana materijala i koristi manje energije, vode i CO2 tijekom proizvodnje. Služit će kao svakodnevni podsjetnik vašim klijentima ili poslovnim partnerima na vaš brend. Poklonit ćete im iskaz poštovanja i proizvod koji mogu koristiti godinama. Poslovni pokloni trebaju još dugo podsjećati na vaš brend.

Sklopiva eko dekica

Dekica je must-have za nadolazeće dane! Iznenadite klijente ili poslovne partnere ovom dekicom napravljenom od 100% recikliranih PET materijala. Sklopiva je pa je mogu ponijeti bilo gdje sa sobom, a vaš logo se može otisnuti i biti vidljiv svima.

Poslovni pokloni s vašim logotipom - termosica za svaki dan

Praktična i korisna termosica razveselit će vaše klijente i osigurati im topli napitak u hladnim danima! Napravljena je od recikliranog nehrđajućeg čelika, a vi samo trebate izabrati boju i dizajn. Poslovni pokloni poput ovog garantiraju vizibilitet vašeg logotipa!

Eko kišobran za cijelu godinu

Kada poklonite ovaj eko kišobran, poklanjate promotivni proizvod koji je kvalitetan i osigurava veliku vidljivost vašeg logotipa. Rado će vas se sjetiti svaki put kada ga budu koristili i bit će vam zahvalni što mislite na njih!

Poklanjanjem kvalitetnog promotivnog proizvoda, vaši klijenti će biti zadovoljni i sjetit će se vašeg brenda s radošću. Odaberite jedan od ovih proizvoda ili istražite naš www.promopoint.hr za više inspiracije! Slobodno nam se javite na info@promopoint.hr za neobvezujuću ponudu! 😊

Izaberite eko poslovne poklone i proizvode za uspješnu suradnju!