BLOG

Promotivni tekstil – kako biti drugačiji?

promotivni tekstil promopoint

Promotivni tekstil je poslovni poklon koji možemo nazvati “vječnim klasikom”. Međutim, ponekad je potrebno odmaknuti se klasičnog odabira i autentičnim promo proizvodima istaknuti se u poslovnom okruženju. Kako?

IQONIQ LINIJA - AUTENTIČNI PROMOTIVNI TEKSTIL

Iqoniq linija odjeće je linija minimalnog utjecaja na okoliš. Odjeća je od 100% pamuka koji je recikliran i organski. Ono po čemu se izdvaja Iqoniq linija, a i vaš odabir promotivnih poklona, je jedinstvena QR oznaka kojom se pristupa digitalnom procesu proizvodnje.

POSLOVNI POKLON U SUSRET LJETU

Kratka majica s logom jedan je od najefikasnijih promotivnih poklona: lako uočljiv logo i sama korisnost proizvoda. Promociju vašeg brenda možete unaprijediti Iqoniq majicom s efektom mélange vrijeska i jedinstvenom QR oznakom.

JOGGER HLAČE ZA SPORTSKE AKTIVNOSTI

Sunce i čisto nebo povećava želju za sportskim aktivnostima. Upravo to može postati vaša prilika za promociju brenda. Poklonite poslovnim suradnicima ili zaposlenicima Iqoniq jogger hlače od recikliranog pamuka – održivo i korisno.

POZDRAVITE ODRŽIVE PROMOTIVNE POKLONE

Promotivni tekstil može biti održiv. Odaberite Iqoniq unisex pamučnu majicu i izdvojite se u “moru” promotivnih aktivnosti koje nisu ekološki osviještene. Iqoniq linija od 100% recikliranog i organskog pamuka pravi je odabir.

I DIGITALNO I KLASIČNO

Želite upgradeati klasične promotivne poklone? Iqoniq linija odjeće ima jedinstvenu QR oznaku kojom se pristupa podrijetlu proizvodnje. Vaši zaposlenici i partneri će u svakom trenutku moći znati materijal, način proizvodnje i ekološki otisak koji ima nošeni iqoniq odjevni predmet. Autentično, zar ne?

Izaberite najbolje poslovne poklone za najuspješniju promociju!