BLOG

Promotivni proizvodi za promociju na otvorenom

Promotivni proizvodi pružaju tvrtkama mogućnost efikasne i pristupačne reklame. Oni povećavaju vidljivost brenda, privlače pažnju i ostavljaju pozitivan dojam na klijente. Pogledajte ljetne favorite i što ne smijete propustiti naručiti već danas!

Retro sunčane naočale CALIFORNIA TOUCH

Neka vaši klijenti uplove u ovo ljeto s retro sunčanim naočalama s vašim logom! Ručkice od bambusa daju dašak prirode, a zrcalne leće s UV 400 zaštitom pružaju ne samo moderan izgled, već i visoku razinu zaštite od sunčevih zraka.

Promotivni proizvodi za promociju na suncu

Osvojite ljeto s reklamnim slamnatim šeširom s vašim logom! Slamnati šešir ne samo da pruža zaštitu od sunca, već i osjećaj udobnosti i stila, a uz to će istaknuti vaš brend gdje god se zaposlenici i klijenti upute! Promotivni proizvodi za promociju koji će vam osigurati veliku vidljivost vašeg brenda.

Ruksak s vezicama YUKI

Unesite dozu praktičnosti i održivosti u svakodnevni život vaših zaposlenika i klijenta! Pamučni ruksak Yuki s vezicama izrađen je od organskog pamuka i kombinira stil, udobnost i ekološku osviještenost, a još mu treba samo vaš logo!

Kreativna lepeza s vašim logotipom

Digibreeze Eco lepeza savršen je spoj razigranosti i funkcionalnosti. Brendirajte je vašim logom ili porukom, obostrano, pa neka vaši zaposlenici promoviraju brand na svim ljetnim događanjima!

Personalizirani kišobrani za uspješnu promociju

Budite korak ispred konkurencije i naručite potpuno personalizirane kišobrane već ovog mjeseca! Vaši zaposlenici i partneri bit će spremni ove jeseni promovirati vaš brend na otvorenom kad god se pojave prve kapljice kiše.

promotivni kisobrani

Izaberite ljetne poslovne poklone uz koje ćete biti primijećeni!