BLOG

Promotivni proizvodi za promociju na otvorenom

Promotivni proizvodi pružaju tvrtkama mogućnost efikasne i pristupačne reklame. Oni povećavaju vidljivost brenda, privlače pažnju i ostavljaju pozitivan dojam na klijente. Pogledajte ljetne favorite i što ne smijete propustiti naručiti već danas!

Retro sunčane naočale CALIFORNIA TOUCH

Neka vaši klijenti uplove u ovo ljeto s retro sunčanim naočalama s vašim logom! Ručkice od bambusa daju dašak prirode, a zrcalne leće s UV 400 zaštitom pružaju ne samo moderan izgled, već i visoku razinu zaštite od sunčevih zraka.

Promotivni proizvodi za promociju na suncu

Osvojite ljeto s reklamnim slamnatim šeširom s vašim logom! Slamnati šešir ne samo da pruža zaštitu od sunca, već i osjećaj udobnosti i stila, a uz to će istaknuti vaš brend gdje god se zaposlenici i klijenti upute! Promotivni proizvodi za promociju koji će vam osigurati veliku vidljivost vašeg brenda.

Ruksak s vezicama YUKI

Unesite dozu praktičnosti i održivosti u svakodnevni život vaših zaposlenika i klijenta! Pamučni ruksak Yuki s vezicama izrađen je od organskog pamuka i kombinira stil, udobnost i ekološku osviještenost, a još mu treba samo vaš logo!

Kreativna lepeza s vašim logotipom

Digibreeze Eco lepeza savršen je spoj razigranosti i funkcionalnosti. Brendirajte je vašim logom ili porukom, obostrano, pa neka vaši zaposlenici promoviraju brand na svim ljetnim događanjima!

Personalizirani kišobrani za uspješnu promociju

Budite korak ispred konkurencije i naručite potpuno personalizirane kišobrane već ovog mjeseca! Vaši zaposlenici i partneri bit će spremni ove jeseni promovirati vaš brend na otvorenom kad god se pojave prve kapljice kiše.

promotivni kisobrani

Izaberite ljetne poslovne poklone uz koje ćete biti primijećeni!

Povezane objave