BLOG

Kreativni promotivni proizvodi po kojima će vas pamtiti

Kreativni promotivni proizvodi promopoint

Kreativni promotivni proizvodi mogu učiniti vaš brend nezaboravnim. Čak i klasičan poklon može biti poseban uz pomoć kreativnog dizajna. Potražite inspiraciju i promovirajte se na originalan i nezaboravan način!

Privjesak za ključeve

Mali detalj koji čini veliku razliku za brend, a možete ga iskoristiti na sajmovima, događanjima ili kao dio marketinške kampanje. Full color tisak omogućuje da dizajn bude otisnut u svim nijansama i detaljima na upečatljiv način.

Kreativni promotivni proizvodi za ljubitelje čitanja

Bookmark je sjajan način da poklonite mali znak pažnje vašim klijentima ili zaposlenicima koji će cijeniti originalan poklon koji dolazi uz njihovu omiljenu aktivnost. Osim što su funkcionalne, pokazuju zaposlenicima da vam je stalo do njihovih hobija.

Zaštita za web kameru

Zaštita za kameru pruža praktičnu vrijednost klijentima i zaposlenicima i pokazuje da vam je stalo do njihove sigurnosti i privatnosti. Ovaj promo materijal je mali, ali moćan alat koji će podsjećati korisnike na vaš brend svaki put kada koriste uređaj!

Custom pastele

Podržite kreativnost svojih korisnika, ali i kreativnost njihove djece! Pastele kao promo poklon idealne su za promociju škola i vrtića, a možete ih iskoristiti u poklon paketima namijenjenima djeci. Kreativni poslovnim poklonima razveselite najmlađe!

Promotivna medalja

Kako nagraditi zaposlenike u sportskim igrama ili u sklopu team buildinga? Promotivnom medaljom! Ovaj mali znak pažnje, gradi natjecateljski duh i povezuje tim, a vaš logo neće ostati nezapažen.

Out of the box tenisice

Izdvojite se iz mase i ostaviti pečat koji će trajati uz pomoć personaliziranih tenisica s logom vašeg brenda! Budite vidljivi, budite prisutni i izrazite svoju jedinstvenost kroz ovaj promo poklon tijekom cijele godine!

personalizirane tenisice

Izaberite welcome poslovne pakete za nove zaposlenike