BLOG

Moderni poslovni pokloni – 5 najtraženijih eco ruksaka

moderni poslovni pokloni promopoint

Moderni poslovni pokloni ujedno mogu biti i ekološki! Ruksaci su poželjan i često korišten poslovni poklon poklon. Uz dodatak vašeg logotipa postaju hodajuća reklama. Kombinacija čestog korištenja s promocijom vašeg branda krajnji je cilj svakog promotivnog poklona.

Superheroj koji štiti od krađe

Na putovanju ili u vožnji javnim prijevozom vaše stvari su sigurne i zaštićene u ruksaku od RPET materijala koji je vodootporan, čvrst i otporan na rez. Bobby Hero S ima USB priključak punjenje mobitela, podstavljeni pretinac za prijenosno računalo do 13,3″ i tablet do 12,9″. Dodajte svoj logotip i osigurajte si promociju na svakom koraku!

Moderni poslovni pokloni - eko ruksak od RPET materijala

Ovaj ruksak spaja moderan minimalistički dizajn i brigu o okolišu. Vanjski dio izrađen je od 100% 600D RPET materijala. Veliki odjeljak s pretincem za 15,6″ laptop, te dva pretinca s RFID zaštitom za dokumente i novčanik omogućuju da uz sebe imate sve što vam treba.

Moderno i jednostavno za svaki dan

Osaka ruksak je napravljen od recikliranog RPET materijala. Kompletno je podstavljen za sigurnost vaših stvari i osigurava udobnost kod nošenja. Moderni poslovni pokloni od kojeg se nećete odvajati. A uz vaš logotip postaje personalizirani poklon!

Istražite novu liniju Explorer ruksaka i torbi!

Jedan ruksak za sve prilike

Swiss Peak Voyager izrađen od izdržljive 1680D RPET poliesterske tkanine s PU detaljima, ima više džepova za pohranu i organizaciju. Uz odjeljak za 15,6 “ laptop od i dodatni džep sa zatvaračem, sadrži USB izlaz, RFID džepove, petlju za olovke, odvojivu oznaku za prtljagu i bočni džep u koji možete staviti bocu vode.

Ruksak za posao ili putovanje

Nije bitno kuda ste krenuli jer je ovaj elegantni PVC free ruksak izrađen od izdržljive tkanine. Sastoji se od potpuno obloženog pretinca za laptop od 15,6“, pretinca za ostale stvari i 2 prednja džepa za sitnice. Integrirani USB priključak omogućava punjenje mobitela, a vi ćete uvijek biti spremni za sljedeću avanturu!