BLOG

Promotivni set za vino kao savršen božićni poslovni poklon

Promotivni set za vino Promopoint poslovni pokloni

Promotivni set za vino odličan je izbor za promociju vašeg brenda u blagdansko vrijeme. Poklonite klijentima i partnerima promotivan poklon paket i povećajte vidljivost svog brenda!

Promotivni set za vino

Sommelier promotivni set za vino oduševit će svakog ljubitelja vina dok ćete vi promovirati svoj brend. Set dolazi u luksuznoj poklon kutiji, a elegantan dizajn čini ga idealnim poklonom za klijente.

Promotivni vadičep

Executive vadičep izvrstan je poklon za sve ljubitelje vina. Ovaj promo proizvod izrađen je od aluminija i kaljenog čelika, a za vas možemo otisnuti ili ugravirati logo kao i izraditi personaliziranu navlaku za elegantnu crnu poklon kutiju.

Vinski set

Connoisseur set sadrži sve što će obožavatelju vina biti potrebno za otvaranje, posluživanje i čuvanje vina. Komplet se sastoji od otvarača, rezača folije, čepa za vino i lijevka, upakiranih u luksuznu poklon kutiju.

Električni otvarač za vino

Brzo i lako otvorite bocu vina uz električni otvarač od ABS materijala. Vaš logotip možemo otisnuti na otvarač ili izraditi potpuno personaliziranu navlaku za poklon kutiju koja će podignuti ovaj elegantan poklon na potpuno novu razinu.

Izaberite poslovne poklone za Božić koje vaši suradnici žele dobiti!