BLOG

Poklon setovi za poslovne partnere i najukusnije blagdane

Poklon setovi za poslovne partnere Promopoint

Poklon setovi za poslovne partnere savršeni su za promociju vašeg brenda! Pogledajte najbolje kuhinjske setove koji će istaknuti vaš logo i povećati vidljivost brenda.

Jedinstvene šalice u toploj boji

Elegantan, praktičan i kvalitetan – tri riječi kojima bismo najbolje opisali VINGA kišobran izrađen od recikliranih materijala. Zanimljiv dizajn čini ovaj kišobran drugačijim od ostalih, a samim time i odličnim izborom za poslovni poklon s vašim logotipom.

Poklon setovi za poslovne partnere - LANDRO set ručnika

Doživite savršenu fuziju stila, udobnosti i upijanja s ovim elegantnim setom ručnika švedskog branda VINGA. Set dolazi u prigodnoj kraft poklon kutiji na kojoj može biti i vaš logo!

UKIYO sushi set za dvoje

Sve što vam treba za prezentaciju najukusnijeg sushija za ove blagdane nalazi se u Ukiyo setu! Set se sastoji od 8 komada (dva tanjura, dvije posude za umak i dva para štapića za jelo). Poklonite ovaj šarmantan set i povećajte vidljivost svog brenda!

SET za čaj

Blagdani su puno ljepši uz šarmantan čajnik za najukusnije napitke! Kombinacija boja s detaljima od drva čini ovaj set elegantnim i savršenim poklonom za promociju brenda. Još mu samo nedostaje vaš logo i poklon setovi za poslovne partnere postat će predivna uspomena na vašu suradnju.

Moderne zdjelice

Neobičan i jedinstven izgled ovih zdjelica privlačit će pažnju! Set se sastoji od 4 zdjelice izrađene od kamenine, a vi još samo trebate na kraft kutiju staviti svoj logo i/ili poruku kako biste promovirali svoj brend ovih blagdana.

Šarmantan tapas set

Rustikalni tapas set u prirodnim zemljanim tonovima oduševit će svakog primatelja poslovnog poklona. Jedinstven spoj japanskog i skandinavskog dizajna inspirirat će kulinare ovih blagdana, a vi ćete povećati prepoznatljivost svog brenda.

Izaberite poslovne poklone za Božić koje vaši suradnici žele dobiti!