BLOG

Poslovni pokloni za Božić koje vaši suradnici žele dobiti

Poslovni pokloni za Bozic Promopoint

Poslovni pokloni za Božić razveselit će vaše zaposlenike, suradnike i poslovne partnere. Razmišljajte na vrijeme i izaberite poslovne poklone koji će svakome staviti osmijeh na lice!

Blagdanska svijeća

Elegantna svijeća s mirisom cimeta i citrus i dekorirana blagdanskim začinima idealna je za blagdansko opuštanje. Dodajte svoj logo na nju pa neka vaše klijente i zaposlenike podsjeća na vas svaki put kad je upale! Poslovni pokloni za Božić koji će unijeti božićni duh u svaki prostor.

Poslovni pokloni za Božić koji će zagrijati svako srce

VINGA deka od recikliranog poliestera bit će savršen partner za uživanje u toplini doma ove zime. Poklonite ovih blagdana praktičan poklon koji će često biti u upotrebi i koji ima upravo vaš logo!

Elegantne šalice

VINGA šalice savršen su odabir za ljubitelje napitaka, a elegantan i privlačan dizajn čine ih poželjnim poklonom za ove blagdane. Izdržljive su jer su izrađene od kamene keramike, mogu se prati u perilici posuđa, a poseban dizajn privlačit će pažnju.

Ekskluzivna daska za posluživanje

Privucite pažnju na originalan način! Hrastova daska za posluživanje oduševit će sve ljubitelje kuhanja! Ima fini detalj od umjetne kože i izgleda odlično na kuhinjskom pultu, a fali joj još samo vaš logo.

Deluxe poklon set - Bubbles

Time for Bubbles poklon set sigurno će oduševiti vaše zaposlenike ili partnere! Dolazi u praktičnoj ambalaži, ima blagdanski dizajn te sadrži kremu za ruke, gel za tuširanje i losion za tijelo. Poslovni pokloni za Božić na koje možete dodati i svoj logotip!

Izaberite najbolje poklone za poslovne partnere!