BLOG

Prigodni promotivni pokloni za kraj godine

Prigodni promotivni pokloni Promopoint

Prigodni promotivni pokloni kojima ćete razveseliti svoje klijente ili zaposlenike, idealni su za kraj godine. Samo za vas, izdvojili smo nekoliko proizvoda koje će vašim poslovnim partnerima uljepšati ove blagdansko razdoblje!

Prigodni promotivni pokloni za hladne dane

Poklonite dašak nježnosti svojim klijentima i poslovnim partnerima. Mekana deka izrađena je od visokokvalitetnog materijala, a upečatljiv i veseli dizajn studija Björkforth Rotor razveselit će svakoga.

Ukiyo set za sol i papar

Spoj modernog dizajna, prirodnih materijala i funkcionalnosti u jednom. Set mlinaca za sol i papar izrađen je od bambusa koji je pogodan za gravuru vašeg logotipa, te dolazi u prigodnoj kraft poklon kutiji. Prigodni promotivni pokloni poput ovog mogu se koristiti tijekom cijele godine.

Ukiyo deluxe mirisna svijeća

Neka ovi blagdani mirišu na vaš brend! Poklonite mirisnu svijeću u elegantnoj teglici s poklopcem od bambusa i vašim ugraviranim logotipom ili prigodnom porukom. Pokažite da cijenite vaše partnere i klijente proizvodom koji će unijeti toplinu i suptilan miris jasmina u njihov dom.

Orbit set za ulje i ocat

Ako tražite kreativan i praktičan poklon za sve ljubitelje kuhanja i uživanja u hrani, Orbit set za ulje i ocat bit će idealan poklon. Neobičan, zanimljiv i elegantan – neka upravo ovaj set bude vaš poklon klijentima ili zaposlenicima za kraj još jedne uspješne godine. Prigodni promotivni pokloni bit će još bolji ako na njih dodate svoj logotip ili posebnu poruku.

Izaberite poslovne poklone za Božić koje vaši suradnici žele dobiti!