BLOG

Promotivni ruksak – idealan poslovni poklon za vaše partnere

Promotivni ruksak

Promotivni ruksak je idealan poslovni poklon za vaše partnere! Želite li veliku vidljivost logotipa i garantirano dobru promociju, odaberite Bobby ruksake kao vrhunske poslovne poklone za kraj godine. Moderni, korisni i praktični, ovo su pokloni koji će vašim klijentima, partnerima i suradnicima na najbolji način pokazati koliko brinete o njima, njihovoj sigurnosti i dobrobiti.

Malen i siguran poslovni poklon

Nova generacija manjih i kompaktnijih ruksaka sa zaštitom od krađe vašim klijentima i suradnicima pružit će osjećaj sigurnosti zahvaljujući materijalu otpornom na rezove. Omogućit će im sigurnost na putovanju ili u vožnji javnim prijevozom. U svakom trenutku će znati kako su im stvari sigurne i zaštićene zahvaljujući vašem brižnom poklonu.

Promotivni ruksak s vašim logotipom

Promotivni ruksak Bobby Elle više je od modernog i lijepog ruksaka. Ovaj elegantan model štiti od krađe, funkcionalan je i praktičan. Strateški smješteni skriveni džepovi na poleđini ruksaka pružit će korisniku jednostavan pristup manjim predmetima kada je to potrebno, a u međuvremenu su savršeno sigurne od krađe i kiše.

Sigurnost, čak i na putovanju

Ovaj protuprovalni ruksak postat će vaš najbolji pratioc u svakodnevnim avanturama, čak i na putovanjima. Ruksak se može potpuno zaključati čeličnom ojačanom bravom. Na stražnjoj strani i na naramenicama nalaze se pretinci za kartice s RFID zaštitom. Unutrašnjost krije džep za bočicu i odvojivu elastičnu mrežu za sportsku opremu te podstavljene odjeljke za prijenosno računalo, tablet i džepove za ostale stvari. Registrirani dizajn®

Izaberite poslovne poklone za uživanje na otvorenom!