BLOG

Promotivni poslovni pokloni za uživanje na otvorenom!

Promotivni poslovni pokloni promopoint

Promotivni poslovni pokloni za uživanje na otvorenom s vašim logotipom odlična su prilika za promociju vašeg brenda. Olakšajte svakodnevicu i potaknite ih na očuvanje okoliša uz ove zanimljive Tierra eko artikle!

Rashladni ruksak za uživanje na otvorenom

Za slobodne ruke i hladne stvari poklonite Tierra ruksak praktičan za planinarenje i piknik. U ruksak stane 12 konzervi ili 8 konzervi i 2 boce vina. Proizveden od eko materijala i s velikom površinom za tisak vašeg logotipa, ovaj praktični ruksak omogućit će vam dugotrajnu promociju na svakom koraku. Promotivni poslovni pokloni osigurat će vam promociju cijele godine!

Promotivni poslovni pokloni mogu biti drugačiji!

Uživanje na otvorenom uz predah za hladni napitak? Ova praktična Tierra torba na rame s podesivim naramenicama čuva vaše potrebne sitnice i napitak u boci održava hladnim. Namijenjena je za boce visine do 25 cm i promjera do 7,5 cm, a izrađena od ekološki prihvatljivog materijala.

Izaberite prigodne poslovne poklone za promociji na svakom koraku!

Eko pribor za jelo

Potaknite druge na smanjenje upotrebe jednokratne plastike uz Tierra eko set koji sadrži 2 slamke od nehrđajućeg čelika, četku za čišćenje, žlicu/vilicu i 2 silikonska nastavka za slamku za ugodno korištenje kod ispijanja pića. Ekološki, praktično i s vašim logotipom!

Povezane objave