BLOG

Promotivne termos šalice – pametno ulaganje u promociju

Promotivne termos šalice

Promotivne termos šalice prigodan su poslovni poklon za hladnije dane. Praktične su, poželjno je da uvijek budu pri ruci. S vašim logotipom pružit će vam godine promocije.

Geometrijski detalji koji plijene pažnju

Putna šalica Geometric kapaciteta je 300 ml. Vanjština ove moderne, promotivne putne šalice izrađena je od nehrđajućeg čelika i ukrašena je geometrijskim detaljima koji će dodatno istaknuti vaš logotip koji ćemo otisnuti na šalicu. Unutrašnjost joj je plastična, bez BPA, a kombinacija ova dva materijala zadržat će toplinu napitaka satima.

Promotivne termos šalice sa zaključavanjem

Ova putna termo šalica sa zaključavanjem ima dvostruku stijenku od nehrđajućeg čelika i održava napitak toplim do 6 sati ili hladnim do 4 sata. Poklopac putne šalice se zaključava pa nema rizika od curenja ili prolijevanja, a može se prati i u perilici posuđa. Sam oblik šalice ugodan je za držanje i omogućuje uporabu jednom rukom. Dimenzija šalice odgovara standardnim držačima u automobilu.

Savršen dodatak za automobil

Reklamna putna šalica Auto kapaciteta je 300 ml i prekrasnog dizajna. Elegantna crna PP površina idealno je platno za vaš logotip ili promotivnu poruku. Ova putna šalica sigurno će biti omiljen suputnik u svakom automobilu jer njen inovativni sustav na pritisak omogućava rukovanje šalicom sa samo jednom rukom.

Za one koji su uvijek u pokretu

Ova vakuumska nepropusna šalica s duplom stijenkom i zaključavanjem savršene je veličine za vaš napitak. Nepropusni poklopac dizajniran je za lako otvaranje / zatvaranje i upotrebu u pokretu. Vakuumska izolacija održava napitke vrućim do 5 sati, a hladnima do 15 sati. Kapaciteta je 300 ml, bez BPA.

Izaberite najbolje poslovne poklone s vašim logotipom!