BLOG

Promotivni kuhinjski pribor s vašim potpisom

Promotivni kuhinjski pribor

Promotivni kuhinjski pribor s vašim potpisom pomoći će vam da uđete srca poslovnih partnera. Birajte poslovne poklone koji će im olakšati pripremu omiljenih delicija. Donosimo vam prijedloge savršenih poklona za vrsne kuhare i one koji će to tek postati.

Za serviranje blagdanskih delicija

Bez obzira koji obrok pripremali, sva vaša hrana izgledat će sjajno na ovoj Ukiyo bambusovoj kružnoj dasci za serviranje. Promjera je 40 cm što je sasvim dovoljno mjesta za bogatu zakusku uz vaš logotip. Uz ovu dasku, vaši će partneri uživati u svježe pripremljenoj hrani i posluživati je sa stilom prijateljima i obitelji. Daska je pakirana u luksuznoj kraft kutiji na koju također možemo otisnuti vaš logotip ili promotivnu poruku.

Promotivni kuhinjski pribor - dodatak za chefa

Svaki pravi kuhar zaslužuje lijepu i kvalitetnu pregaču koja će ga štititi dok priprema delicije. Deluxe platnena pregača za kuhara izrađena je od kvalitetnog platna s detaljima od PU kože, a možete između tri ponuđene boje pregača odabrati onu na kojoj će se najviše isticati vaš logotip. Pregača je namijenjena za tisak ili vez logotipa i promotivne poruke i pakirana je u kraft poklon kutiji.

Sigurnost na prvom mjestu

Uz pregaču ili kao samostalan poklon, Deluxe platnena kuhinjska rukavica pravi je odabir za vaš poslovni poklon. Praktična je, prošivena te napravljena od čvrstog platna s dekorativnim elementima od PU kože i nudi prostora za dotisak vašeg logotipa ili promotivne poruke. Uz ovaj poslovni poklon, vaši će partneri i u blagdansko vrijeme znati da su uz vas sigurni, čak i u kuhinji!

Izaberite promotivni pribor za vino s tiskom vašeg logotipa!