BLOG

Promotivni ruksaci kao putujuća reklama za vaš brend!

Promotivni ruksaci promopoint

Promotivni ruksaci odlični su zbog velike površine za tisak vašeg logotipa i velike vidljivosti! Ako želite nagraditi najlojalnije partnere ili klijente, preporučujemo ove kvalitetne i personalizirane ruksake! Svi ovi ruksaci pri proizvodnji su uštedjeli vodu i napravljeni su od recikliranih PET boca, te su eko-friendly! 😊

Swiss Peak laptop ruksak

Poklonite luksuzan ruksak koji će se nositi cijele godine! Pružat će zaštitu laptopu do 15” i ima dovoljno mjesta i džepića za sve. Ruksaci su hodajuće reklame i zbog toga će vaš logo biti primijećen! Promotivni ruksaci odličan su izbor kada želite pokloniti nešto korisno i praktično za cijelu godinu.

Promotivni ruksaci za putovanje

Oduševite klijente korisnim poklonom! 😊 Ovaj ruksak odličan je za svakodnevnu upotrebu i za putovanja. Glavni pretinac se može proširiti i stvoriti 35% više mjesta za duža putovanja.

Moderni laptop ruksak

Ovaj lijepi ruksak može zaštititi laptop do 15.6”. Koristan je i dolazi u više boja. Koristan i praktičan poklon koji će olakšati svakodnevicu. Vaše ulaganje se isplati jer gdje god ovaj ruksak krene i vaš logo ide s njim! 

Promotivni ruksaci za svaki dan

Učinite nešto dobro za planet i odaberite eko ruksak koji pri proizvodnji uštedi čak 1257,2 litara vode – po ruksaku. Savršen je za 15” laptop koji će biti na sigurnom, a vaš logo u glavnom planu!

Personalizirane torbe i vrećice

Pamučne torbe i vrećice su odlična zamjena za plastične vrećice. Birajte boju, dizajn, materijal – potpuno personalizirajte poslovne poklone prema vašim željama i idejama.

eko platnene torbe

Izaberite poslovne poklone za konferencije, radionice i seminare