BLOG

Poslovni pokloni za konferencije, radionice i seminare

Poslovni pokloni za konferencije Promopoint

Poslovni pokloni za konferencije, radionice i seminare će oduševiti primatelje, stvoriti utjecaj i unaprijediti poslovne ciljeve vaše tvrtke. Impresionirajte i poželite dobrodošlicu sudionicima, zahvalite govornicima i izaberite jedinstvene poklone koji na najbolji način predstavljaju vas i vaš brend!

Notes za svaki dan

Notes s kemijskom olovkom je izvrsna ideja za poklon koji će se redovito koristiti. Zapravo, može se koristiti odmah za bilješke tijekom predavanja. Notes ima 160 stranica bez linija, a set je pakiran u PP poklon kutiju.

Poslovni pokloni za konferencije - eko torba

Sudionici konferencije će voljeti nositi sve svoje stvari u torbi izrađenoj od reciklirane PET plastike s podesivim remenom. Ovu torbu napunite poklonima koji će zanimati sudionike i biti odlična reklama za vaš brend. Preklopno zatvaranje glavnog spremnika na gumb čini ovu torbu praktičnim i korisnim poklonom koji će se još dugo nositi. Poslovni pokloni za konferencije još će dugo reklamirati vaš brend i poslovanje!

Originalni poklon za svaku suradnju

Naizgled promotivni set od 25 samoljepljivih papirića i označivača stranica u tri boje u koricama skriva sjeme divljeg cvijeta. Posadite sjeme uspješne suradnje i poklonite ovaj nezaboravan znak pažnje koji će svaki dan rasti i napredovati.

Vidljiva promocija na svakom eventu

Prenosivi display za prezentacije, konferencije ili sajmove osigurat će veliku vidljivost vašeg brenda gdje god se nalazili. Jednostavno se postavlja tako da se vizual, zahvaljujući opružnom mehanizmu, izvlači iz baze uređaja i napne, a nožice se postavljaju rotiranjem za 90° i tako pružaju stabilnost uređaja.

Izaberite eko poslovne poklone za svaki dan