BLOG

Eko poslovni pokloni koji štite okoliš

Eko poslovni pokloni potaknut će i druge da razmišljaju i poklanjaju ekološki. Osnažite svoj brend i povećajte svijest o zaštiti okoliša uz ove korisne i praktične poklone koji će se rado i često koristiti!

Eko kemijska olovka

Jeste li znali da većina smeća koje odlazi u ocean je od plastike? Darovi poput eko kemijskih izrađenih od bambusa odlična su alternativa tradicionalnim plastičnim kemijskima. Brinete o okolišu i poklanjate nešto što će se svakodnevno koristiti.

Eko poslovni pokloni za uživanje u svakom danu

Kora se skida sa stabla pluta, pluto se reciklira i stvaraju se proizvodi od pluta! Stabla bez kore apsorbiraju više CO2 i oslobađaju više O2, što stvara zdraviji planet. Poklonite eko šalicu i pomozite planetu! Dodajte svoj logotip ili poruku, ili personalizirajte šalicu imenom osobe kojoj će biti poklonjena. Detalji poput ovoga čine razliku!

Eko notes i olovka

Poklonite eko notese napravljene od bambusa i recikliranog papira! Set uključuje jednu infinity olovku koja zamjenjuje čak oko 100 običnih olovaka. Budite dobar primjer drugima i pokrenite pozitivnu promjenu. 💚 Eko poslovni pokloni su pravi izbor za veliku vidljivost vašeg brenda. Brendirajte ih logotipom ili posebnom porukom za još bolji dojam.

Personalizirane boce za vodu

Potpuno personalizirajte boce za vodu: od boja i dizajna do vrste boca i čepa. Odlična zamjena za jednokratne plastične boce i nešto posebno što možete pokloniti svojim klijentima i suradnicima. Eko poslovni poklon koji možete dizajnirati od početka do kraja. Planirajte pametno svoje promotivne aktivnosti kako biste na vrijeme mogli naručiti proizvod koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

eko poslovni pokloni promopoint

Izaberite poslovne poklone koji potiču zdrave navike!