BLOG

Eko poslovni pokloni koji štite okoliš

Eko poslovni pokloni potaknut će i druge da razmišljaju i poklanjaju ekološki. Osnažite svoj brend i povećajte svijest o zaštiti okoliša uz ove korisne i praktične poklone koji će se rado i često koristiti!

Eko kemijska olovka

Jeste li znali da većina smeća koje odlazi u ocean je od plastike? Darovi poput eko kemijskih izrađenih od bambusa odlična su alternativa tradicionalnim plastičnim kemijskima. Brinete o okolišu i poklanjate nešto što će se svakodnevno koristiti.

Eko poslovni pokloni za uživanje u svakom danu

Kora se skida sa stabla pluta, pluto se reciklira i stvaraju se proizvodi od pluta! Stabla bez kore apsorbiraju više CO2 i oslobađaju više O2, što stvara zdraviji planet. Poklonite eko šalicu i pomozite planetu! Dodajte svoj logotip ili poruku, ili personalizirajte šalicu imenom osobe kojoj će biti poklonjena. Detalji poput ovoga čine razliku!

Eko notes i olovka

Poklonite eko notese napravljene od bambusa i recikliranog papira! Set uključuje jednu infinity olovku koja zamjenjuje čak oko 100 običnih olovaka. Budite dobar primjer drugima i pokrenite pozitivnu promjenu. 💚 Eko poslovni pokloni su pravi izbor za veliku vidljivost vašeg brenda!

Personalizirane boce za vodu

Potpuno personalizirajte boce za vodu: od boja i dizajna do vrste boca i čepa. Odlična zamjena za jednokratne plastične boce i nešto posebno što možete pokloniti svojim klijentima i suradnicima. Eko poslovni poklon koji možete dizajnirati od početka do kraja!

eko poslovni pokloni promopoint

Izaberite kreativne poslovne poklone za partnere i suradnike!

Povezane objave