BLOG

Promo pokloni za Valentinovo

Promo pokloni za Valentinovo promopoint

Promo pokloni za Valentinovo u crvenoj boji na kojima može biti i vaš logotip! Ostanite u mislima svojih klijenata tijekom cijele godine uz promo poklone koje će uvijek nositi sa sobom!

Sunčane naočale za cijelu godinu

Pripremite se za ljepše vrijeme, evente, seminare i turističku sezonu! Poklonite sunčane naočale koje će dobro doći tijekom cijele godine i osigurat će vam uspješnu promociju. Jedna od najboljih opcija za sunčano vrijeme na kojoj će vam svi biti zahvalni!

Promo pokloni za Valentinovo s vašim imenom

Otisnite poruku, logotip ili ime osobe kojoj poklanjate šalicu. Personalizacija je jedna od najljepših stvari koju možete učiniti za svoje zaposlenike i klijente. Neće moći odoljeti i stalno će željeti koristiti vaš poklon. A i spriječit će da šalicu koristi netko drugi. 🙂

Termo šalica sa zaključavanjem

Nagradite zaposlenike ili iznenadite klijente i poslovne partnere korisnom termo šalicom zahvaljujući kojoj će svaki dan piti topli napitak zini i hladni ljeti. Poklopac se zaključava i štiti od curenja, oblik šalice je ugodan za držanje i omogućuje uporabu jednom rukom.

Topla deka za opuštanje

Deka se može koristiti cijele godine! Poklonite eko dekicu napravljenu od recikliranih materijala koja može poslužiti kao deka za piknik ili da vas ugrije dok se odmarate. Velika površina osigurava omogućuje vam ideja za brendiranje!

Personalizirani ručnici za nezaboravan dojam

Ručnici su jedan od najomiljenijih poklona i vrlo su isplativ artikl za promociju jer se koriste cijele godine. Izradite personalizirani poklon fantastičnog izgleda koji će vam omogućiti učinkovitu promociju vašeg brenda i poslovanja! Naručite ih na vrijeme kako biste ih mogli podijeliti već ovog ljeta!

Personalizirani rucnici

Izaberite kišobrane s tiskom vašeg logotipa!