BLOG

Promotivni proizvodi za ljeto i uživanje

Promopoint Promotivni proizvodi za ljeto

Promotivni proizvodi za ljeto omogućit će vašim klijentima i suradnicima uživanje u godišnjem odmoru! Poklonite, razveselite i upotpunite ljetni doživljaj uz proizvode koji osiguravaju uživanje u svakom trenutku!

Neizostavan detalj za sunčane dane

Sunčane naočale retro izgleda s ručkicama od bambusa zasigurno su najbolji ljetni promotivni proizvod. Logotip možemo otisnuti ili ugravirati na obje ručkice, a ove naočale nosit će se cijele godine!

Promotivni proizvodi za ljeto i sigurno uživanje na suncu

Ako tražite jedinstveni proizvod koji će vašoj tvrtki omogućiti da se izdvoji od konkurencije, onda je slamnati šešir upravo ono što trebate. Praktičan i koristan, posebno će dobro doći kao zaštita od sunca u šetnji gradom ili na plaži.

Udobno i ugodno na svakoj plaži

Odlična ideja za vašu sljedeću promotivnu kampanju! Brendirajte jastuk za plažu svojim logotipom i olakšajte svojim klijentima i partnerima uživanje u godišnjem odmoru. Na plaži ili u automobilu odlično će im koristiti kada se požele odmoriti i opustiti!

Skrenite pozornost na svoj brend

Što je promotivni proizvod korisniji, veća je šansa da će povećati svijest o vašem brendu. Ako želite nešto prikladno za sve uzraste i prilike, izaberite loptu za plažu! Lako ih je uočiti i osiguravaju veliki prostor za tisak vašeg logotipa.

Korisno olakšanje za vrućine

Promotivna lepeza dostupna u različitim bojama idealan je poslovni poklon s vašim logotipom. Otisnite ili ugravirajte logotip na drveni dio lepeze i poklonite olakšanje za vruće ljetne dane! Promotivni proizvodi za ljeto neka budu korisni i praktični.

Izaberite poslovne poklone za putovanja i odmor!