BLOG

Poslovni pokloni za putovanja i odmor

Poslovni pokloni za putovanja Promopoint

Poslovni pokloni za putovanja i odmor vašim klijentima i suradnicima olakšat će boravak na putu i uljepšati dane na godišnjem odmoru.

Torba za bijeg iz grada

Jedva čekamo kraj tjedna i uživanje u vikendu. Za brzi bijeg iz grada potrebna je kvalitetna i praktična torbu u koju stane sve za kratki predah od svakodnevice. Osim što je prostrana, ova torba je izgrađena od recikliranih materijala i brine o našem okolišu.

Poslovni pokloni za putovanja bez kojih se ne može

Kozmetiku i sve ono bez čega ne možete spakirajte u platnenu kozmetičku torbicu. Ova kvalitetna torbica koristit će se godinama, a brendirana vašim logotipom omogućit će vam dugotrajnu i uspješnu promociju.

Ugodno putovanje na sve destinacije

Savršen poklon za vaše goste ako se bavite turističkim ili hotelijerskim poslom. Set se sastoji od jastuka na napuhavanje, maske za oči, čepića za uši i prigodne vrećice sa špagicom za zatvaranje. Logotip možemo otisnuti na navlaku jastuka, masku i vrećicu. Poslovni pokloni za putovanja poput ovog odlična su prilika za promociju.

Dovoljno energije za cijeli godišnji

Putni priključak s četiri USB ulaza napunit će sve vaše uređaje kada ste na putu. Praktičan i koristan dobro će doći na kratkim i dužim putovanjima. Izlaz 3.1A omogućuje dovoljno snage za punjenje svih uređaja istovremeno. Dolazi s 4 različita nastavka za utičnice i torbicom.

Dokumenti na sigurnom

Etui ili torbica za putovnicu drži dokumente pri ruci i zaštićenima. Džep zaštićen RFID-om čuva dokumente, a karte za ukrcaj su nadohvat ruke u prednjem džepu s magnetom. Ova futrola može se koristiti kao držač za mobitel, novčanik i torbica za telefon.

Izaberite promotivne poklone za uživanje u ljetu!