BLOG

Promotivne torbe za plažu s vašim logotipom

Promopoint Promotivne torbe za plažu

Promotivne torbe za plažu odlično su ulaganje za ljetnu promociju i nezaobilazan su ljetni proizvod. Zbog velike površine za tisak logotipa nećete moći proći neprimijećeno!

Torba za svaki dan

Promotivna torba za plažu ili kupovinu s ručkama od špage odličan je proizvod za promociju vaše tvrtke ili branda. Moguće je otisnuti logotip ili promotivnu poruku s obje strane, na veliku površinu.

Promotivne torbe za plažu - korisno i praktično rješenje

Promotivna platnena torba za plažu ili kupovinu s obojanim dnom i ručkama može se koristiti tijekom cijele godine. Ova eko torba odličan je proizvod za promocije s obzirom na veliku površinu predviđenu za dotisak logotipa ili promotivne poruke.

Prostrana torba za svaki dan

Na plaži ili u šetnji gradom trebate torbu u koju će vam stati sve neophodno za predivan dan. Izaberite ovu torbu i omogućite svojim klijentima i partnerima da uživaju u njoj tijekom cijele godine.

Ekološka i povoljna promocija

Promidžbena laminirana torba od jute s prednjim dijelom od platna i pamučnim dugim ručkama neizostavan je suputnik na plaži i u kupovini. Iznimno je kvalitetna i koristit će se godinama. Uz vaš logotip postat će nezaobilazni promotivni proizvod za sve prilike.

Izaberite promotivne proizvode za ljeto i uživanje