BLOG

Eko poslovni pokloni i proizvodi za uspješnu suradnju

Promopint Eko poslovni pokloni

Eko poslovni pokloni i proizvodi će biti najbolji ambasadori vašeg brenda! Ovi proizvodi imaju dodatnu vrijednost samim time što su proizvedeni u EU.

Nešto potpuno drugačije!

Poklonite set od 25 samoljepljivih  papirića i označivača stranica u 3 boje koji u koricama krije sjeme divljeg cvijeta. Posadite sjeme slijedeći upute za sadnju otisnute na koricama bloka i uživajte u ovom predivnom poklonu koji će uljepšati svaki prostor.

Eko poslovni pokloni i proizvodi koji cvjetaju

Iznenadite poslovne partnere i suradnike teglicom sa sjemenom suncokreta. Ovaj poklon će unijeti vedrinu u svaki prostor i još dugo ostati u sjećanju vaših poslovnih kontakata. Poklonite im nešto originalno poput ove teglice!

Eko bilježnica

A5 bilježnica sa 80 listova papira  koji sadrži 40% vlakana trave i kartonskim omotom. Od početka do kraja, proces proizvodnje je održiv i ekološki prihvatljiviji od tradicionalnog papira na bazi drva. Proizvedeno u EU i s vašim logotipom.

Učinite nešto dobro za planet

Od planeta neprestano uzimamo i zato je vrijeme da nešto učinimo za sve nas. Poklonite teglicu sa sjemenkama bora (pinus nigra) koje planetu daju novi život. Stablo će narasti otprilike 30 cm godišnje.

Poklon koji će trajati godinama

Tražite li poklon koji će još dugo vremena promovirati vaše poslovanje, poklonite ovu veliku dasku za rezanje s utorom. Ovaj 100% prirodni proizvod proizveden od joha drva još dugo će biti podsjetnik na vas i vaš brend. Eko poslovni pokloni i proizvodi od prirodnih materijala naglašavaju vašu brigu za okoliš i očuvanje planeta.

Izaberite moderne poslovne poklone koji će vaše klijente ostaviti bez daha!